Bliv skarp på “Terapeutisk praksis” – Heldags Workshop

  • Posted on okt 13, 2018

Vil du med på næste heldags workshop?
SEND EN MAIL, HVIS DU VIL HAVE BESKED, NÅR NÆSTE WORKSHOP ARRANGERES.
Du kan tage et modul eller begge. Du skal have modul 1 for at komme med på modul 2.

Du er også velkommen på en hverdag:
Modul 1 + bonus samt frokost og eftermiddagskage samt kaffe/the/vand:
Tirsdag den 4. februar kl. 10.00 – 18.00 UDSOLGT
Specielpris for denne workshop 1.400 kr. workshop 

Supervision, undervisning og netværk

Send en mail til line@linebassoe.dk

Begge moduler i januar starter kl. 9.30, og vi slutter kl. 16.00 på Rønnevangsalle 8, 3400 Hillerød.

Du kan deltage uanset, om du har klienter nu eller om du først skal have klienter senere – og uanset om du er under uddannelse til terapeut/sexolog eller om du er færdig med din uddannelse.

Vil du gerne have flere redskaber og metoder til din praksis, savner du rådgivning til, hvordan du kan komme (endnu) mere i dybden med dine (kommende) klienter.

Det er et super effektivt kursus, og vi vil nå meget igennem i løbet af dagen. Både helt konkrete redskaber og netværk men også supervision, hvor du kan løfte din terapi væsentligt. Det handler også om, hvad der er svært for dig; Hvordan kan det være at nogle klienter er svære end andre – og hvis du ikke har klienter endnu, hvilke klienter er du nervøs for at have i terapi? Hvornår er du på overarbejde i terapien og hvordan slipper du for det?

Det bliver fagligt, sjovt og inspirerende.

Vi øver os undervejs i at bruge de redskaber, former og metoder, som jeg har undervist jer i.

Helene deltog på heldags workshoppen i juni 2019:
“Super god praktisk viden omkring de forskellige situationer i terapien. Line giver virkelig god indblik i terapien, og hvordan vi håndterer forskellige situationer. God undervisning og let forståeligt. Line er super dygtig.”

Louise deltog på heldags workshoppen i juni 2019:
“Jeg lærer altid så pisse meget, når jeg undervises af dig. Jeg kunne udspørge dig i flere timer. Du er vildt inspirerende og spændende at lytte til.”

Lone Vobbe deltog på heldags workshoppen i februar 2019:
“Tak for en dejlig lærerig dag. Der var mange gode redskaber, som er klar til brug for mig. Jeg fik øje på mange nye ting omkring mig selv også, og det var dejligt at nørde ned i det, jeg har interesse for. Virkelig virkelig god forberedelse du har lavet. Jeg er klar på en “del II”. Det er så skønt, at du gør det så let, tydeligt og servérbart. Du er knivskarp.”

Pia Luna Hallwyl Atzen deltog på heldags workshoppen i februar 2019:
“Det var rigtig fint, både bredt og dybt. Mange gode terapeut-fif, som var lige det, jeg kom efter. Dejligt, at vi fik tid til at lave prøveterapi. Der var en god struktur og en fornemmelse af tid nok, selvom vi nåede omkring mange ting. Jeg vil meget gerne med på “del 2″. Tak for dig og for i dag:”

Lisa er med i Supervisionsgruppen, del I i 2018 og del II i 2019. Hun skriver således:
“Jeg har stor glæde af at være under Lines supervision, og får virkelig brugbar, konkret viden (og en masse noter) med hjem hver gang. Jeg lærer altid noget nyt, som jeg med det samme kan bruge i min egen praksis – det føles på en måde som at tage en lille efter-uddannelse.
Der er plads til, at jeg kan komme og dele de udfordringer der fylder i min egen praksis, og Line har altid et kærligt og klogt input, der hjælper mig til at finde en god løsning.
Line skaber et trygt og godt rum, hvor man åbent kan tale og stille spørgsmål – der er ingen fejlfinder-kultur hos hende, men en ligeværdig og åben dialog, som virkelig gør at jeg får det maksimale ud af at komme hos hende.”

 Lisa Björt, Parterapeut, www.lisabjort.dk

Pris
1.300 kr. inkl. moms for workshops i januar.
Jeg sender en faktura til dig på 500 kr. (depositum), når jeg har modtaget din tilmelding på min mail line@linebassoe.dk
Resten af beløbet (800 kr.) skal betales senest en måned før. Jeg sender endnu en faktura, når vi nærmer os, at restbeløbet skal betales.

Helt lav-praktisk
Der vil være kaffe/the/vand og lidt snack i løbet af dagen og en let frokost undervejs.

Ken Jacobsen, sexologstud. om Supervison hos Line Bassøe:
“Igennem det seneste halve år har jeg deltaget på Line Bassøes Supervisionshold.

Da jeg først så at Line tilbød undervisning i mindre grupper, var der ingen tvivl om, at jeg måtte deltage. I mine øjne er Line en yderst kompetent underviser, der altid møder velforberedt, og altid i en stemning, hvor der er plads, hvor alle kan blive lyttet til.

Den venlighed Line altid fremtræder med, gør det så let at anbefale hende som underviser med garanti for, at der bliver lært en masse på den bedste måde.”


Fie Kolding, under uddannelse til sexolog, om Supervisionen:
“Jeg er med i en af Lines Supervisionsgrupper. Her lærer vi en masse relevante ting, som ikke indgår i sexologuddannelsen, det er derfor et perfekt supplement til uddannelsen.

Vi fokusere på forskellige ting for at, føle sig endnu bedre rustet til at have klienter.

Forløbet giver dels indsigt i, hvordan man kan opdage mønstre og adfærd ved ens klienter, men giver også indsigt i, hvordan man selv er som terapeut.

Der bliver sat fokus på at, jeg udvikler mig som terapeut.

Jeg har derudover også haft stor glæde af at, kunne dele mine udfordringer som terapeut med både Line og de andre for holdet, det er altid dejligt at, kunne dele og hjælpe hinanden.”

Amanda, undervejs i uddannelse til terapeut skriver:
“Supervision hos Line er et spændende forløb, hvor jeg som terapeut studerende får et fagligt og spændende indblik i klient-arbejdet baseret på Lines mange års erfaring, samt det giver mig mulighed for at arbejde mere koncentreret med min egen udvikling som terapeut.

Ydermere er det bare et  fantastisk supplement til sexologuddannelsen, hvor jeg som elev forholder mig til mange forskellige emner inde for faget, samt min egen personlige udvikling.

For mig, der gerne vil bruge uddannelsen til at arbejde som terapeut, er det et spændende supplementet med supervision, da det giver et større indblik i klient-arbejdet og stiller skarpere ind på metoder og processer. Ydermere er supervision også et forum hvor jeg som kommende ny terapeut har mulighed for at spare med andre nye terapeuter og lære en masse af den vidensdeling vi har samt den rådgivning Line byder ind med i forhold til de udfordring og emner der bliver taget op.

Det er virkelig spændende at høre fra andre hvad de føler sig udfordret af, og hvad der motivere dem samt hvad de brænder for i det terapeutiske arbejde. Jeg vil vil klart anbefale kommende eller nyuddannet terapeuter at tage et supervisionsforløb hos Line og få glæde og gav af hendes brede erfaringsgrundlag plus muligheden for at spare og kunne netværke med andre nye eller terapeut studerende.

Jeg er virkelig glad for at være i forløbet, og jeg føler mig meget indspireret og at jeg nu har flere konkrete værktøjer at arbejde med i forhold til klienter og jeg selv som terapeut.

Det bedste anbefalinger fra Amanda”

Betalingsbetingelser ved workshops og kurser mv.
Der ydes 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på line@linebassoe.dk, og vi returnerer det indbetalte beløb.

Melder du afbud til et kursus eller en workshop mv. mere end 30 dage før afholdelse, refunderer vi dig 50% af den indbetalte pris. 
Ved afbud 30 dage eller mindre før afholdelse ydes ingen refusion.
 Efter aftale vil du have mulighed for at overdrage din plads til en anden.