Over 15 års terapi-erfaring

 • Certificerede/eksaminerede parterapeuter, psykoterapeuter og sexologer
 • Sessioner i Hillerød og Roskilde, online og telefonisk
 • Individuel – og parterapi samt relationsterapi
 • Til private og til virksomheder
BOOK DIN TID ONLINE

ONLINE TERAPI

Vi har virkelig god erfaring med terapi på Zoom og over telefonen. Vi laver parterapi og individuel terapi online.

Vi er meget fleksible med vores online tider, så hvis det passer bedre med en weekend- eller aftentid, som ikke er ledig i vores online booking, så kontakt os endelig.

Individuel terapi over telefonen eller via Zoom
Du har mulighed for at få rådgivning/terapi via telefonen/Zoom. Det gælder både, hvis du er en ny klient, men også hvis du tidligere har været klient hos os og fx har brug for en opfølgning af tidligere terapi, eller hvis du har behov for det mellem to gange terapi. Du kan booke en tid online, tryk her – eller du kan ringe til os på 4078 3181 og aftale en tid med os.

Pris: 30 minutter koster 475 kr. med Sisse eller Britt og 550 kr. med Line. Du kan også købe en time, det koster det dobbelte. Indbetalingen skal ske forinden til vores konto i Danske Bank reg.nr. 3543 kontonr. 477 966 3620. Eller overførelse via MobilePay til 25 9 52.

Parterapi over telefonen eller via Zoom
Du har mulighed for at få rådgivning/terapi via telefonen/Zoom. Det gælder både, hvis I er en nye klienter, men også hvis I tidligere har været klienter hos os og fx har brug for en opfølgning af tidligere terapi, eller hvis I har behov for det mellem to gange terapi. I kan booke en tid online, tryk her – eller I kan ringe til os på 4078 3181 og aftale en tid med os.

Pris: 80 minutter koster 1.450 kr. med Sisse eller Britt og 1.650 kr. med Line. Indbetalingen skal ske forinden til vores konto i Danske Bank reg.nr. 3543 kontonr. 477 966 3620. Eller overførelse via MobilePay til 25 9 52.

Spørgsmål pr. mail med svar inden 3 dage
Du er velkommen til at sende en beskrivelse af din situation/udfordring, som et spørgsmål pr. mail til line@linebassoe.dk.

Det er samme pris, uanset om du har spørgsmål, der hører til parterapien eller til den individuelle terapi.
Vi sender dig herefter et sagligt og brugbart svar. Vi tilstræber at sende det senest 3 dage efter, vi har modtaget din mail og din betaling.

Du skal indbetale 600 kr. til vores konto i Danske Bank reg.nr. 3543 kontonr. 477 966 3620 i forbindelse med, at du sender mailen. Du kan også overføre via MobilePay til 25 9 52.

Hos “Line Bassøe” er vi erfarne og certificerede parterapeuter, psykoterapeuter, selvværds- og skyggevejledere, sexologer, PREP/KIFF ledere mv
Telefon 4078 3181
Vi har individuel terapi og parterapi samt relationsterapi i SlotsArkaderne, Hillerød/Nordsjælland samt online og telefoniske sessioner.

BOOK DIN TID ONLINE

 • Alene i terapi Vil du gerne have større bevidsthed, bedre relationer og mere glæde?
 • Sammenbragte familier Få en mere stabil hverdag med en større indsigt i roller, værdier, kommunikation mv.
 • Par med børn Forældre laver det "vand", som børnene skal svømme i. Husk parforholdet.
 • Kommunikation & Sex Få en god hverdag med bedre kommunikation og sex.
 • Jalousi & Utroskab To ting, som kan fylde meget i parforholdet.
 • Terapi for unge Støtte til de svære udfordringer som fx identitet, angst og sociale færdigheder.
 • Skilsmisse Farvel til forholdet, goddag til den nye relation; At være gode forældre sammen.
 • Servicetjek Forebyggelse - Bevar det gode i forholdet og hos dig selv.
¨