Over 15 års terapi-erfaring

 • Certificerede/eksaminerede parterapeuter, psykoterapeuter og sexologer
 • Sessioner i Hillerød og Roskilde, online og telefonisk
 • Individuel – og parterapi samt relationsterapi
 • Til private og til virksomheder
BOOK DIN TID ONLINE

Servicetjek

 • Posted on aug 11, 2014

Der er også flere og flere, som kommer i terapi, inden det bliver for svært. Det er en god investering. Selv om I har det godt, så er det vigtigt at få et tjek ind i mellem.

For nogle er det frygten for at få et dårligt parforhold, som giver motivationen for at komme i parterapi, for andre er det tanken om, hvilken glæde og samhørighed, der er mulighed for at få, når parforholdet fungerer. Uanset, hvad motivationen er, så ønsker de fleste et forhold, hvor de ikke skal nøjes. De fleste vil gerne have et godt solidt fællesskab, de vil gerne have det godt mentalt og fysisk med partneren, og der er ofte også et udpræget ønske om at kunne navigere mellem tryghed og frihed. Trygheden som en partner, et forhold og en familie kan give, og friheden som fx løftes af pladsen til spontanitet, egne interesser og en sund adskillelse, hvor der er plads til at vi ikke altid er sammen men også kan finde rum til at være hver for sig og have forskellige meninger.

Rigtig mange kommer i parterapi, fordi de ikke ønsker et forhold, hvor de skal nøjes – eller et parforhold, som med tiden går i stykker. Lige som vi får tjekket vores tænder, biler og forsikringer af og til, så har parforholdet også godt af et tjek og måske en lille justering.

Ofte kan en lille regulering af kommunikationen, et enkelt blik på kærligheden og konflikterne og en samtale omkring, hvad der sker mellem jer være en stor investering i parforholdet og en god måde at bevare den gode relation på. I parforhold kan vi have en tendens til at have præcis den samme intime kontakt – både mentalt og fysisk år efter år, og det er selv om, vi måske har været sammen i mange år, har været gennem to børnefødsler og et par livskriser undervejs.

Vi vil i parterapien og i servicetjekket give jer nogle gode redskaber til, hvordan I bliver ved med at nyde hinanden på alle måder, inden en storm vælter forholdet.

At have en relativt stabil glæde i og over forholdet er en gave til hele familien. Forældrene laver det “vand”, som børnene skal svømme i. Derfor er det betydningsfuldt, at de voksne har en god relation.

Intensionen med servicetjekket er ikke nødvendigvis at søge efter problemer i forholdet, lige så ofte er det en søgen efter, hvordan kærligheden kan blive stærkere, og hvordan vi allerede nu kan øve kommunikationen, så hvis I en dag havner i en krise, så ved I godt, hvordan I kan tale sammen, så I ikke pludselig står et sårbart sted og så først der skal lære at tale sammen. Det er altså et fokus på at være tilstede nu og her i det gode parforhold i har, måske justere lidt og øve det som kan gøre jer endnu stærkere sammen.

BOOK DIN TID ONLINE

Er skilsmisse den lette udvej?
Det kan syne nemt at gå fra hinanden. Vi kan alle klare os selv økonomisk, vi har ikke en bondegård sammen eller en isenkræmmerbutik, der kræver os begge. Og det er normalt at blive skilt. Ikke mindst. Men det er ikke mentalt nemt. Skilsmisse er for mange den største livskrise, og det kan være svært at forstå, når nu så mange bliver skilt. VI har tendens til at negligere det som mange gør – og selv om cirka halvdelen bliver skilt, så er det ikke let.

Vi oplever jævnligt, at den ene i et forhold kan synes, at det går godt, og pludselig vil den anden skilles. Det kan være en hård tid, fordi de voksne er i asynkrone følelsesmæssige tilstande. En er måske lettet og en anden er vred eller ked af det. Utrygheden i om valget er det rigtige, om relationen kan bevares og hvordan samarbejdet om børnene skal foregå kan være svært at se, fordi de voksne, midt i krisen og stresstilstande, skal tage sig af de små børn, som har endnu mere brug for omsorg i denne periode.

Vi hjælper jer til at bevare den gode kommunikation, og hvis den aldrig har været der, så hjælper vi på vej. Vi taler ind i de roller, som kan være fastlåste, og vi finder en motivation, som I begge kan arbejde med.

Den seksuelle gnist kan også forsvinde, når forelskelsen er forbi, og når børnene fylder. Det kan også være sårbart at sparke lidenskaben i gang igen, fordi afvisninger er hårde at tage gang på gang ligesom det kan være svært at skulle give en afvisning for 20. gang.

Parterapi og individuel terapi foregår i Hillerød, Nordsjælland. I terapien giver vi konkret rådgivning og brugbare redskaber.

Læs “Forestil dig denne scene” her 

Hos “Line Bassøe” er vi erfarne og certificerede parterapeuter, psykoterapeuter, selvværds- og skyggevejledere, sexologer, PREP/KIFF ledere mv
Telefon 4078 3181
Vi har individuel terapi og parterapi samt relationsterapi i Hillerød/Nordsjælland samt online og telefoniske sessioner.

 • Alene i terapi Vil du gerne have større bevidsthed, bedre relationer og mere glæde?
 • Sammenbragte familier Få en mere stabil hverdag med en større indsigt i roller, værdier, kommunikation mv.
 • Par med børn Forældre laver det "vand", som børnene skal svømme i. Husk parforholdet.
 • Kommunikation & Sex Få en god hverdag med bedre kommunikation og sex.
 • Jalousi & Utroskab To ting, som kan fylde meget i parforholdet.
 • Terapi for unge Støtte til de svære udfordringer som fx identitet, angst og sociale færdigheder.
 • Skilsmisse Farvel til forholdet, goddag til den nye relation; At være gode forældre sammen.
 • Servicetjek Forebyggelse - Bevar det gode i forholdet og hos dig selv.