Servicetjek

  • Posted on aug 11, 2014

Selv om I har det godt i Jeres forhold, så er det vigtigt at få et tjek ind i mellem.

Rigtig mange kommer i parterapi, fordi de ikke ønsker et forhold, hvor de skal nøjes – eller et parforhold, som med tiden går i stykker. Lige som vi får tjekket vores tænder, biler og forsikringer af og til, så har parforholdet også godt af et tjek og måske en lille justering.

Ofte kan en lille regulering af kommunikationen, et enkelt blik på kærlighedssprog og en samtale omkring hvad der sker mellem jer være en stor investering i parforholdet, og en god måde at bevare den gode relation. Vi kan også have en tendens til at have præcis den samme intime kontakt – både mentalt og fysisk, og det er selv om, vi måske har været sammen i mange år, har været gennem to børnefødsler og et par store kriser undervejs.

Vi vil i parterapien og i servicetjekket give jer nogle gode redskaber til, hvordan I bliver ved med at nyde hinanden på alle måder, inden et skybrud eller havet drukner forholdet – og inden en af jer føler sig alt for smigret over komplimenter fra kollegaen, som kan risikere at vælte jeres forhold.

At have en relativt stabil glæde i og over forholdet er en gave til hele familien. Forældrene laver det “vand”, som børnene skal svømme i. Derfor er det betydningsfuldt, at de voksne har en god relation.

BOOK DIN TID ONLINE

Er skilsmisse den lette udvej?
Det er relativt nemt at gå fra hinanden… Vi kan alle klare os selv økonomisk, vi har ikke en bondegård sammen eller en isenkræmmerbutik, der kræver os begge. Og det er normalt at blive skilt. Ikke mindst. Men det er ikke mentalt nemt. Nogle gange går den ene part og synes, det er et udemærket forhold indtil en dag, hvor den anden part kommer og kræver skilsmisse. Det er ikke en skrækkampagne, men vi ønsker blot at fortælle, hvor forskellige parterne kan se på forholdet, og hvor lidt der faktisk skal til for, at forholdet kan overleve. Nogle vælger en skilmisse pga en krise i forholdet, andre fordi det umiddelbart ligner den “lette” udvej, hvor man er fri for at arbejde for forholdet og med sig selv.

Nogle gange er vi urealistiske omkring, at vi vil have drømmeforholdet, og hvis vores forhold ind i mellem skrænter lidt, så forlader vi vores elskede. Til fordel for et nyt forhold, hvor vi medbringer de samme mønstre. Det kan vi i parterapien hjælpe jer med, så det ikke sker.

Vi kan hjælpe Jer med at blive bedre til at kommunikere sammen, således I også bevarer gnisten i forholdet.

Måder at forebygge på kan vi tale om i parterapien. Ofte vil dette emne hænge sammen med parterapi og ikke en individuel terapi. Ønskes der individuel terapi fremfor parterapi, så kan vi sagtens og uden problemer aftale det. Parterapi og individuel terapi foregår i Hillerød, Nordsjælland. I terapien giver vi konkret rådgivning og brugbare redskaber.

Læs “Forestil dig denne scene” her 

Hos “Line Bassøe” er vi erfarne og certificerede parterapeuter, psykoterapeuter, selvværds- og skyggevejledere, sexologer, PREP/KIFF ledere mv
Telefon 4078 3181
Vi har individuel terapi og parterapi samt relationsterapi i Hillerød/Nordsjælland samt online og telefoniske sessioner.