Over 15 års terapi-erfaring

 • Certificerede/eksaminerede parterapeuter, psykoterapeuter og sexologer
 • Sessioner i Hillerød og Roskilde, online og telefonisk
 • Individuel – og parterapi samt relationsterapi
 • Til private og til virksomheder
BOOK DIN TID ONLINE

Par med børn – Online hjælp

Par med børn
– Husk forholdet

E-bogen til par, som har glemt forholdet

E-bog på 33 sider samt to audioer får du sendt direkte til din mailbox!  

Kurset er til parret, som elsker hinanden, men som er ved at glide fra hinanden.

Send en mail til info@linebassoe.dk og overfør 950 kr. til vores konto i Danske Bank 3543 477 966 3620, så sender vi materialet hurtigst muligt og senest inden for 24 timer efter beløb og mail er modtaget.

Kurset er til jer, som:

– vil tale bedre sammen og har viljen til hinanden

– vil ud af de dårlige roller og vil have en opmærksomhed på sig selv og sin partner

– ikke vil gå på kompromis med forholdet, selv om I har fået børn

Efter I har taget dette kursus, vil I:

– blive bedre til at lytte til hinanden og få færre og kortere konflikter

– få et fælles mål og få mere kærlighed i forholdet

– slippe for diskussioner om, hvem der laver hvad

– se jeres forskelligheder som fordel

– blive mere klar over egne reaktioner og få mulighed for at ændre dem.

Pris: 950 kr.

I får tilsendt e-bogen og to audioer, hvilket vil sige, at I får det hele med det samme, så I kan komme i gang med jeres forhold nu. I kan sidde i fred og ro sammen, uden at I skal gå før fra arbejdet eller få børnene passet, fordi I skal afsted til en rådgiver eller terapeut.

Hvert emne vil give jer en bevidsthed omkring jeres forhold, jer selv og hinanden. I får dels en bevidsthed omkring, hvad der tidligere er sket i jeres forhold samt en fælles bevidsthed omkring, hvad jeres proces og mål skal være fremadrettet for jer og jeres familie.

Emnerne er lavet ud fra, hvad parterapeut, psykoterapeut, PREP leder og sexolog Line Bassøe dagligt oplever i sin praksis med klienter, som netop har denne udfordring med at prioriterer forholdet mellem børn og praktisk logistik i hverdagen.

Kurset er lavet netop til parret med børn, da der er mulighed for at tale om emnerne et af gangen hjemme, når børnene fx er lagt i seng.

Anja har købt online produktet, og hun skriver;

Jeg valgte at købe det til os, dels da vi har en travl hverdag med fuldtidsjobs og en søn på 2 1/2 år, og dels fordi jeg ikke kunne lokke min kæreste med til terapi – så tænkte jeg, det var en “nem” måde at komme i gang med at snakke om vores forhold. Terapi er jo også noget dyrere.
Jeg har dog ikke kunnet overtale min kæreste til at vi skulle kigge på det sammen, så det har bare været mig, der har brugt det. Jeg har især været glad for videoerne og tegninger af fx roller, tolkebobler osv. Det fungerer godt visuelt, så man kan huske det bagefter og har også fungeret fint til togturen til og fra arbejde.
Jeg synes, jeg har kunnet bruge onlineproduktet til at blive mere opmærksom på, hvordan jeg selv reagerer, min rolle, og hvor kommunikationen går skævt mellem os indimellem.


⇒ I får følgende i e-bogen: Redskaber, metoder, opgavebeskrivelser, opgaveark og illustrationer samt to audioer

Kærlighedssprog
Hvad er kærlighed for dig, og hvad er kærlighed for din partner? Vi kan ikke forstå, hvorfor vores partner ikke bliver glad for ”kærlighedssproget”, som vi giver. Vi kan heller ikke forstå, hvorfor vores partner ikke giver det samme igen. Få en god forståelse for de fem kærlighedssprog, og find ud af hvilket sprog i taler hver især. Der er et opgaveark med som nemt kan udskrives. Modulet indeholder en beskrivelse af arbejdet med kærlighedssprog, en beskrivelse af kærlighedssprogene og opgaveark.

Afslutning af konflikter
Mange forhold har problemer med at kunne afslutte konflikter. Det kan være, at du tænker, at konflikten er afsluttet, mens din partner kan gå i dagevis og være sur. Få en bevidsthed omkring, hvorfor konflikterne trækker ud. Der er dels en beskrivelse af udfordringen omkring afslutningen og dels en opgave, som kan give jer en forståelse, så I kan arbejde videre og bruge dette i jeres hverdag. Opgavearket kan nemt udskrives. Modulet indeholder en beskrivelse af konflikter, en beskrivelse af måder at afslutte konflikterne på og opgaveark.

Løsninger, kompromisser og forståelser
Når vi finder en hurtig løsning i vores parforhold, så vil det ofte være et kompromis, vi indgår med hinanden. Det gør vi med et halvt hjerte, og derfor kan vi også have svært ved at holde det aftalte. Dette modul handler om, hvad der sker, når vi finder løsninger. Der er en illustration, hvor jeg viser, hvordan den “holdbare model” er i forhold til det som ikke fungerer, og der er en opgave, som I efterfølgende kan lave sammen.   

Hvilken rolle er din
I nogle forhold har man den samme rolle hver gang. I andre forhold kan rollerne skifte fra diskussion til diskussion, mens andre igen kan have tre forskellige roller i samme sætning. Hvordan er det hos jer? Illustration, beskrivelse og audio er der med under dette tema.

LIne_ipad

Tal sammen og lær at lytte
På et tidspunkt bliver vi måske dårlige til at lytte til, hvad vores partner fortæller os. Her får I to metoder til at have en samtale, hvor I kommer til at lytte til hinanden. Der er også vedlagt en video, hvor jeg fortæller om, hvordan de fleste tolker på, hvad hinanden siger. Jeg fortæller om, hvor fra diskussionen ofte kommer, og hvad man kan gøre for at få en god snak i stedet.

Værdier
Hvilke grundværdier har I hver især? Når I får en bevidsthed omkring grundværdierne i forholdet, så har I en grundlæggende drejebog og et solidt fundament for jeres parforhold. Hvad er vigtigt for jer hver især? Modulet indeholder en beskrivelse af værdiarbejdet, eksempler på hvordan man kan arbejde med sine værdier for at få en god forståelse, en lang lister fyldt med forslag til værdier og opgaveark lige til at udskrive. Modulet indeholder opgaveark, beskrivelse af værdi-arbejdet og mange forslag til værdier.

Hverdagshjulet
Tit er hverdagstravlhed overdøvende, og vi glemmer at hejse os op i en helikopter for at se, om vi vil noget andet end det vi gør nu. Det er det denne opgave handler om.  Modulet indeholder en beskrivelse af udfordringerne i hverdagen i forhold til prioriteringer, en illustration til forståelsen og en række spørgsmål til jer som par og til jeres valg samt et opgaveark til at udskrive. Modulet indeholder opgaveark, beskrivelse af arbejdet med hverdagshjulet og en illustration.

Kærlige småting og overraskelser
Engang gjorde man automatisk mange kærlige småting for hinanden. Når man har kendt hinanden i længere tid, glemmer
man nemt hverdagskærligheden og når man får børn, så er der pludselig andre ting at huske. Modul 7 giver på en nem og konkret måde en tilgang til at få kærlig opmærksomhed ind i forholdet igen på en god og tilgængelig måde. Der er opgaver og opgaveark som I hver især kan udfylde og tale med hinanden om. Modulet indeholder opgaveark og en beskrivelse af emnet.

Balancerer regnskabet?
Problemet er, vi tror, at partneren kan overtage vores behov. Hvorfor tror vi det, og hvad kan vi gøre for at slippe for “regnskabet i forholdet”, som nemt tager den gode energi? Der er en beskrivelse af, hvordan mange par her regnskab i forholdet, og hvordan I kommer videre uden at bruge energi på regnskabet, som aldrig kommer til at balancerer. Modulet indeholder en beskrivelse af problematikken og opgaver til at komme ud af at have et regnskab “hængene” mellem jer.

Forskelligheder
Måske er I forskellige i forhold til at være introvert og ekstrovert. Jeg fortæller i en audio, hvad der er i begreberne, og hvordan I kan leve godt i et parforhold, selv om I måske er meget forskellige. Jeg fortæller også om de evige diskussioner, som ingen ende vil tage og om, hvordan vi sammenligner os med partneren i mange situationer.

Pris: 950 kr.

Mille og Per har også købt produktet, og de skriver:

Vi købte dit par med børn pakke, da vi virkelig var presset på vores forhold, med to drenge på 3 og 1 år. Vi købte det sidst i november 2015 og er faktisk først lige gået i gang med det. Vi er nået til nummer to.
Bare det at handle på vores problem, og købe den her pakke gav os en enormt stor ro. Men nu har vi mere tid, og vi skal rigtig i gang med det. Det virker ind til videre som en rigtig god løsning for os, for udvikling af vores forhold, og af os selv som individuelle personer.


Kort om Line Bassøe:
Uddannet og certificeret psykoterapeut, sexolog, PREP leder, KIFF leder og parterapeut mv. Klinik i Hillerød, hvor hun som en af de ganske få arbejder fuldtid med klienter. Line underviser desuden på forskellige uddannelsessteder fx sexologuddannelsen og parterapeutuddannelsen samt familiebehandlere og psykoterapeuter i forskellige temaer fx “Terapi”, “Sammenbragte familier”, “Skilsmisser og børn”, “Tilknytningsteorien” mv.

Privat har Line to teenage-børn og bor i en sammenbragt familie med sin mand, som har to store piger.

Alt materiale i dette produkt: ©  CopyRight Line Bassøe – Materialet må ikke distribueres

 • Alene i terapi Vil du gerne have større bevidsthed, bedre relationer og mere glæde?
 • Sammenbragte familier Få en mere stabil hverdag med en større indsigt i roller, værdier, kommunikation mv.
 • Par med børn Forældre laver det "vand", som børnene skal svømme i. Husk parforholdet.
 • Kommunikation & Sex Få en god hverdag med bedre kommunikation og sex.
 • Jalousi & Utroskab To ting, som kan fylde meget i parforholdet.
 • Terapi for unge Støtte til de svære udfordringer som fx identitet, angst og sociale færdigheder.
 • Skilsmisse Farvel til forholdet, goddag til den nye relation; At være gode forældre sammen.
 • Servicetjek Forebyggelse - Bevar det gode i forholdet og hos dig selv.
¨