Over 15 års terapi-erfaring

 • Certificerede/eksaminerede parterapeuter, psykoterapeuter og sexologer
 • Sessioner i Hillerød og Roskilde, online og telefonisk
 • Individuel – og parterapi samt relationsterapi
 • Til private og til virksomheder
BOOK DIN TID ONLINE

Skilsmisse

 • Posted on feb 6, 2018

Skal I skilles? – Rådgivning for forældre

Vil I skilles? Eller ønsker én af jer at blive skilt? Uanset, hvordan I er nået frem til skilsmissen, så er det vigtigt, den foregår ordentligt, især hvis der er børn involveret.

I ved, der skal være en eller anden form for samarbejde mellem jer i mange år endnu, så det er godt fra starten at få talt om forventninger til hinanden, så I forbliver gode forældre.

Livet kan blive rigtig surt for alle og utåleligt for børn efter en skilsmisse, hvis der resten af livet skal kriges mellem jer. Konflikterne kan let optrappes i skilsmissen, og derfor er det vigtigt for hele familien, at forældrene kan kommunikere omkring og med børnene på en tryg måde.

Få en god kommunikation, så der er plads til, at både I og børnene bliver hørt og anerkendt.

Sig farvel til forholdet – og goddag til jeres nye relation; At være gode forældre sammen.

Forstå børnenes adfærd i deres proces gennem skilsmisse og bagefter. Mange børn reagerer i forbindelse med en skilsmisse, nogle lukker sig hurtigere ind i sig selv, mens andre opsøger konflikterne, bliver mæglere i mellem jer eller får ansvaret for “den gode stemning” i huset, når far og mor er sammen. Andre børn vælger, at danne parti med en af forældrene, og det kan være svært for alle.

Fordi rigtig mange par bliver skilt, så er det efterhånden blevet “normalt”, og i og med at det er blevet normalt, så er der mange, som ikke giver sig selv plads til at sørge over, hvad der er sket. Det er også selv om, det for rigtig mange er en kæmpe stor livskrise og/eller livsændring.

For børnene fylder det meget, at mor og far kan samarbejde under og efter skilsmissen. Vi taler om, hvordan et godt samarbejde kan se ud for jer.

Formentligt har I også haft hver jeres rejse hen til bruddet mellem jer, det er også en vigtig faktor at have med, når vi taler om den videre proces for jer omkring en god skilsmisse.

Vi kan også hjælpe jer med at have trygge samtaler, og vi sørger for, at der er mulighed for både at tale om lytte. Det gælder mens I er hos os, men vi giver også redskaber med, så I kan fortsætte, når I går herfra.

Vi kommer også til at tale om børnenes behov, og hvad der skal til for at det fungerer for dem også. Kan det fx. fungere, at I har forskellige regler hjemme m.v.? Det er ofte en stor livsændring at blive skilt, og det kan være udfordrende at rumme, hvad børnene føler og se uden, hverken at negligere skilsmissen for børnene eller uden at lave stor drama, fordi vores egne følelser spille ind også.

Det kan også være en ide, at give børnene lov til at tale med en tredjepart om bruddet, én som ikke er involveret. Vi har også samtaler med børn

Måske er I blevet skilt for at fjerne konflikterne, men de fjernes sjældent i forbindelse med en skilsmisse, hvis man ikke har en god kommunikation sammen.

BOOK DIN TID ONLINE

Kan man forudsige en skilsmisse? Læs vores blogindlæg om dette – Tryk her

Vi kan hjælpe jer til at få en tålelig skilsmisse – i forhold til hinanden og i forhold til børnene. Det kan både være ved parterapi og ved individuel terapi.

Hos “Line Bassøe” er vi erfarne og certificerede parterapeuter, psykoterapeuter, selvværds- og skyggevejledere, sexologer, PREP/KIFF ledere mv
Telefon 4078 3181

Vi har individuel terapi og parterapi samt relationsterapi i Hillerød/Nordsjælland samt online og telefoniske sessioner.

 • Alene i terapi Vil du gerne have større bevidsthed, bedre relationer og mere glæde?
 • Sammenbragte familier Få en mere stabil hverdag med en større indsigt i roller, værdier, kommunikation mv.
 • Par med børn Forældre laver det "vand", som børnene skal svømme i. Husk parforholdet.
 • Kommunikation & Sex Få en god hverdag med bedre kommunikation og sex.
 • Jalousi & Utroskab To ting, som kan fylde meget i parforholdet.
 • Terapi for unge Støtte til de svære udfordringer som fx identitet, angst og sociale færdigheder.
 • Skilsmisse Farvel til forholdet, goddag til den nye relation; At være gode forældre sammen.
 • Servicetjek Forebyggelse - Bevar det gode i forholdet og hos dig selv.