Over 15 års terapi-erfaring

 • Certificerede/eksaminerede parterapeuter, psykoterapeuter og sexologer
 • Sessioner i Hillerød og Roskilde, online og telefonisk
 • Individuel – og parterapi samt relationsterapi
 • Til private og til virksomheder
BOOK DIN TID ONLINE

Single – Online hjælp

Single – Nu eller fremover?

E-bogen til singlen, som gerne vil have en større bevidsthed om sig selv og sine relationer.

21 sider og fem audioer sendes til din mailbox senest inden for 24 timer!

E-bogen og audioerne er til dig, som:

– vil ud af konfliktfyldte relationer og ind i vedvarende gode relationer

– vil have en bevidsthed omkring dårlige dårlige roller og mønstre

– ikke vil gå på kompromis, hverken med sig selv eller forholdet

– som er træt af at havne i de samme slags forhold gang efter gang.

Efter du har læst e-bogen og lavet opgaverne og hørt audioerne, vil du have mulighed for at:

– få lettere ved at være i relationer

– blive mere tydelig omkring, hvem du er, og hvad du gerne vil

– se forskelligheder som fordel

– blive mere klar over dine egne reaktioner og få mulighed for at ændre dem.

Denne e-bog mv gør, at du kan sidde i fred og ro hjemme og få en større bevidsthed om dig – uden at du skal gå før fra arbejdet eller få børnene passet, fordi du skal afsted til en rådgiver eller terapeut.

Hvert emne vil give dig en bevidsthed omkring dine eventuelle tidligere/kommende forhold og omkring dig selv. Du får dels en bevidsthed omkring, hvad der tidligere er sket i dine forhold samt en bevidsthed omkring, hvad din proces skal være fremadrettet for dig.

Emnerne er taget ud fra, hvad parterapeut, psykoterapeut, PREP leder og sexolog Line Bassøe dagligt oplever i sin praksis med klienter, som er singler.

LAD MIG GÅ I GANG MED DET SAMME!

Du får tilsendt e-bogen senest 24 timer efter vi har modtaget en mail på info@linebassoe.dk samt din overførsel på 750 kr. til vores konto i Danske Bank 3543 477 966 3620.

21 sider med redskaber, metoder, opgavebeskrivelser og opgaveark samt fem audioer

Værdier
At finde sine egne værdier giver en god forståelse for sig selv. Tit vil diskussioner netop have omdrejningspunkt i værdier, som ikke bliver anerkendt, forstået eller udført. Måske er vi ikke engang selv klar over, hvad vi arbejder for og kæmper for i livet og i forholdet.
“Værdier” indeholder en beskrivelse af værdiarbejdet, eksempler på hvordan man kan arbejde med sine værdier for at få en god forståelse, en lang lister fyldt med forslag til værdier og opgaveark lige til at udskrive. Der er en beskrivelse af temaet, opgaver, et par eksempler og en række forslag til værdier.

Din rolle i relationer
I nogle relationer har man den samme rolle hver gang. I andre relationer kan rollerne skifte fra diskussion til diskussion, mens andre igen kan have tre forskellige roller i samme sætning. Hvordan er det med dig? Emnet indeholder beskrivelse af temaet samt eksempler, opgaveark og en audio

Reaktioner
Det er en god ide at blive klar over, hvordan du selv reagerer, dels når du er alene, og dels når du er i et parforhold. Du kan sagtens have alle fem, men du har formentlig en reaktion, som opstår hyppigere end andre.

Aftaler og kontrakter 
Du ved inderst inde, hvad der skal til for at du får kærlighed fra dine relationer, og du gør dig umage. Desværre ser din partner, veninde eller nabo det ikke på samme måde, og du bliver ked af det, vred eller skuffet. Vi har disse aftaler og kontrakter med hjemmefra. Vi har dem med ud i alle vores relationer. Emnet indeholder beskrivelse af de aftaler og kontrakter, vi tager med os i vores relationer.

Forstå forskellen
Måske har du været i et forhold, hvor du var til sociale arrangementer, gæster og ferie med vennerne, mens din partner var til alene-aftener og kærestetid. Eller omvendt. I forhold er vi ofte ikke ens og det kan blive et problem, hvis man ikke har en forståelse for, hvad der ligger i begreberne at introvert og ekstrovert. Introduktion til emnet og en audio.

Kærlighedssprog
Hvad er kærlighed for dig? Vi kan ikke forstå, hvorfor vores partner og andre relationer ikke bliver glad for ”kærlighedssproget”, som vi giver. Vi kan heller ikke forstå, hvorfor vores relationer ikke giver det samme igen. Få en god forståelse for de fem kærlighedssprog, og find ud af hvilket sprog du har. Der er en række opgaveark med som nemt kan udskrives. “Kærlighedssprog” indeholder beskrivelse af, hvordan man bruger kærlighedssprog samt en beskrivelse af kærlighedssprogene og et opgaveark.

Hverdagsbomber og underliggende temaer

Vær helt ærlig overfor dig selv. Hvad trigger konflikterne i dig? Hvilken følelse kommer nemt op i dig? Er du mindre værd, føler du dig svigtet eller fravalgt eller er du utryg i en kæresterelation? Hvad kan andre relationer gøre ved dig? Du vil i dette modul blive bevidst om, hvad der ligger neden under dagligdags konflikterne, så du lettere kan talesætte dem og anerkende dem. Her er der beskrivelse og opgaveark og en audio.

Kort om Line Bassøe:
Uddannet og certificeret psykoterapeut, sexolog, PREP leder, KIFF leder og parterapeut mv. Klinik i Hillerød, hvor hun som en af de ganske få arbejder fuldtid med klienter. Line underviser desuden på forskellige uddannelsessteder fx sexologuddannelsen og parterapeutuddannelsen samt familiebehandlere og psykoterapeuter i forskellige temaer fx “Terapi”, “Sammenbragte familier”, “Skilsmisser og børn”, “Tilknytningsteorien” mv.

Privat har Line to teenagebørn og bor i en sammenbragt familie med sin mand, som har to store piger.

Alt materiale i dette produkt: ©  CopyRight Line Bassøe – Materialet må ikke distribueres

 • Alene i terapi Vil du gerne have større bevidsthed, bedre relationer og mere glæde?
 • Sammenbragte familier Få en mere stabil hverdag med en større indsigt i roller, værdier, kommunikation mv.
 • Par med børn Forældre laver det "vand", som børnene skal svømme i. Husk parforholdet.
 • Kommunikation & Sex Få en god hverdag med bedre kommunikation og sex.
 • Jalousi & Utroskab To ting, som kan fylde meget i parforholdet.
 • Terapi for unge Støtte til de svære udfordringer som fx identitet, angst og sociale færdigheder.
 • Skilsmisse Farvel til forholdet, goddag til den nye relation; At være gode forældre sammen.
 • Servicetjek Forebyggelse - Bevar det gode i forholdet og hos dig selv.
¨