ONLINE PRODUKT

Online hjælp


For e-bøgerne til “Singler” og “Par med børn” gælder:

Send en mail til info@linebassoe.dk med info omkring, hvilken ebog du vil købe – og overfør beløbet til vores konto i Danske Bank 3543 477 966 3620, så får du tilsendt materialet hurtigst muligt og senest 24 timer efter, vi har modtaget din indbetaling.  

Du kan sidde i fred og ro derhjemme. Du får de vigtigste redskaber til en udvikling! Du slipper for at få dine eventuelle børn passet, og du slipper for at skulle koordinere kalenderen med en terapeut, arbejdspladsen mv.

Ebøgerne er lavet udfra, hvad parterapeut, PREP leder og sexolog Line Bassøe dagligt oplever i sin praksis med klienter. Line har stor erfaring med at arbejde med klienter og har ca. 100 sessioner pr. måned, hvorfra hun har taget de bedste redskaber og metoder ud til disse online produkter.

E-bogen (og den fysiske bog) “Min sammenbragte familie – Valg, vilkår og værdier” kan købes på Saxo.dk

Om bogen:

Vi har ikke hverken tradition eller mange rollemodeller at kigge på, når vi taler om sammenbragte familier. Derfor er behovet for bevidsthed og konkret hjælp stor. Hvordan kan vi kommunikere tydeligt, hvordan kan vi samarbejde bedre, og hvilke ressourcer har vi. Hvordan bliver vi balancerede voksne, når der er savn og skam, konflikter og reaktioner? Når vi ikke langsomt har opbygget værdier og ritualer sammen. Når vi ikke har øvet os i at danne familierelationer sammen. Fokus i bogen er på relationer og personer – frem for på situationerne, hvor vi hurtigt kan køre i ring og fastholde en kompliceret rollefordeling og en dårlig stemning.

Bogen er til sammenbragte familier samt til terapeuter og psykologer, som arbejder med sammenbragte familier. En fagbog direkte fra parterapeu­tens klinik, fyldt med viden og erfaring. Bogen har fokus på den vigtigste relation i den sammenbragte familie, nemlig de voksnes.

Bogen er let tilgængelig og indeholder citater, eksempler og øvelser samt arbejdsark. Arbejdsarkene bliver til læserens personlige drejebog, som pas­ser lige præcis til læserens egen sammenbragte familie.

Om forfatter

Line Dau Bassøe er professionel parterapeut og har arbejdet i mere end 12 år med par og indi­viduelle i terapi. Hun underviser terapeuter og familiebehandlere i temaet ”Sammenbragte familier”, og hun har desuden gruppeforløb og workshops for voksne fra sammenbragte familier. Line er selv opvokset i en sammenbragt familie, og hun lever også nu i en sammenbragt familie med sine egne to børn og sin mand, som har to voksne piger. Line har klinik i Hillerød, Linebassoe.dk.

 

KONTAKT

Hos Line Bassøe
SlotsArkaderne 228, opgang B, plan 3, 3400 Hillerød.
E-mail: info@linebassoe.dk

+45 4078 3181

Seneste blog indlæg

Et must read for alle sammenbragte familier
Min sammenbragte familie af Line Dau Bassøe er et must read for alle sammenbragte familier, hvis du spørger mig.
Kombinationen af udtalelser fra sammenbragte familier, faktuel viden, den nænsomme guidning med konkrete forsl

Læs mere>
¨