Over 12 års terapi-erfaring

  • Certificerede/eksaminerede parterapeuter, psykoterapeuter og sexologer
  • Sessioner i Hillerød og Roskilde, online og telefonisk
  • Individuel – og parterapi samt relationsterapi
  • Til private og til virksomheder
BOOK DIN TID ONLINE

PROFIL

Både Sisse, Britt, Tenna og Line har alle erfaring med det terapeutiske arbejde. Det mærker man virkelig. De er vant til at arbejde med mennesker og vant til at tale om udfordringer, som du ikke har lyst til at diskutere med hvem som helst.  

♦♦♦ Tenna Martensen ♦♦♦

Uddannet og certificeret relations- og parterapeut.

Tenna arbejder med udfordringer i parforholdet og med den individuelle klient. Det kunne være emner som konflikter, fastlåste mønstre, uhensigtsmæssig eller manglende kommunikation, manglende selvværd, misbrugsproblematikker og ”knuste drømme”.

Der ud over arbejder Tenna med emner som fertilitetsudfordringer herunder ønsket om børn, for tidligt fødte børn og angsten for at miste.

Tenna bor i København sammen med sin datter.

Tenna tilbyder sessioner til par og til individuelle på dansk og engelsk i Hillerød og online.

Skriv til Tenna på Tenna@linebassoe.dk. Du kan online booke en tid hos Tenna. Tryk her.

♦♦♦ Britt Priskorn ♦♦♦

Uddannet og certificeret relations- og parterapeut samt uddannet selvværdsvejleder. Britt er desuden uddannet Shadow Facilitator hos Pernille Melsted.

Britt arbejder med problematikker i parforholdet eller udfordringer hos den individuelle klient. Det kunne være det nybagte forældre som har glemt forholdet, eller par som er fastlåste i gamle og slidsomme mønstre, voksne med manglende selvværd, par som har svært ved at kommunikere og ender i konflikter, utroskab, uoverensstemmelser, seksualitet, sammenbragte familier, som har udfordringer med roller, værdier og som måske aldrig har fået etableret gode relationer. Det kan også være, at I har svært ved at rumme hinandens egenskaber eller der er irriterende træk, som gør det svært at være i en relation. Blandt andet disse ting kommer individuelle og par i terapi med hos Britt, som har mange års erfaring med terapi.

Britt lever i en sammenbragt familie med dit, vores og mine børn.

Sessioner i Hillerød samt online.

Skriv til Britt på britt@linebassoe.dk. Du kan online booke en tid hos Britt. Tryk her.

♦♦♦ Sisse Lecanda ♦♦♦

Uddannet og certificeret relations- og parterapeut med mange års erfaring som terapeut.

Sisse har både sessioner med par og individuelle, og temaerne kan fx være utroskab, kommunikation, fastlåste roller og mønstre, konflikter som trækker ud, ubalance eller manglende sexlyst, jalousi, selvværdsproblemer, utryghed i relationerne og reaktioner som tilbagetrækning, tavshed, opgivelse eller skænderier.

Udover at være parterapeut, så har Sisse en række efteruddannelser fx i kognitiv terapi og i Familieopstilling (ISFO), og hun har desuden en masteruddannelse i “Systemisk opstilling og familieopstilling” fra ID Academy. Sisse har desuden to uddannelser bag sig med fokus på seksualitet, og hun er certificeret sexolog.

Sisse har tidligere undervist psykoterapeutstuderende i bl.a. seksualitet og psykopatologi.

Sisse er gift og har tre børn, hvoraf et stadig bor hjemme.

Sessioner i Hillerød, Roskilde samt online.

Skriv til Sisse på sisse@linebassoe.dk. Du kan online booke en tid hos Sisse. Tryk her.

♦♦♦ Line Bassøe ♦♦♦

Eksamineret psykoterapeut MPF fra Instituttet SEOP, som er evalueret og godkendt af Dansk Psykoterapeutforening. Line er desuden certificeret sexolog og relations- og parterapeut med egen klinik de sidste 13 år. Arbejder fuld tid med klienter. Medlem af Dansk psykoterapeutforening.

Line er også certificeret PREP leder og KIFF-leder via Center for Familieudvikling samt eksamineret Relationspraktiker fra Family-Lab/Jesper Juul, og hun har en lang række kurser/uddannelser lige fra metakognitiv terapi og kognitiv terapi til de mere temaorienterede og fagspecifikke kurser/uddannelser fra emner som narcissisme til kurser om seksualitet, kommunikation, konflikthåndtering samt diverse workshops.

Line er censor på på “Parterapeutuddannelsen” og underviser desuden på Parterapeutuddannelsen i terapeutisk praksis og i temaerne omkring sammenbragte familier, kommunikation og skilsmisser. Hun er også fast underviser på Kempler Instituttet på Familiebehandleruddannelsen og har tidligere undervist psykoterapeutstuderende i tilknytning samt i en årrække undervist kommende sexologer i terapeutisk praksis. Desuden har hun tidligere været censor på Sexologuddannelsen i 8 år.

Hun afholder forløb og workshops for kommende/nuværende terapeuter og sexologer, som gerne vil være endnu mere skarp på terapien og på det terapeutiske samspil mellem klienten og terapeuten. Ligeledes har hun også forløb og workshops for fx sammenbragte familier.

Line har selv to børn og bor i en sammenbragt familie med sin mand Jakob, som har to voksne piger.

Line er forfatter til bogen Min sammenbragte familie – Valg, vilkår og værdier, og hun har tidligere været brevkasseskribent på “Alt om børn.dk” samt fast skribent på blogs, hvor hendes primære område var parterapi- og sexologområdet.

Sessioner i Hillerød samt online.

Skriv til Line på line@linebassoe.dk. Du kan online booke en tid hos Line. Tryk her.

Sisse, Britt, Tenna og Line modtager alle jævnligt både supervision og er i egenterapi. 

Vores klinikker er i Hillerød og i Roskilde
Her er fotos fra vores klinik, som er placeret skønt i SlotsArkaderne, trukket tilbage, så vi ligger meget anonymt og væk fra butikkerne.

BOOK DIN TID ONLINE


Vi har åbent alle hverdage samt nogle weekender
Som en af de ganske få klinikker, så arbejder vi fuldtid, og vi har derfor tider hver dag mellem ca. kl. 8 og ca. kl. 20. Weekendtider har vi også.

Vi arbejder ud fra, at samtalen og eventuelle hjemmeopgaverne i parterapien /den individuelle terapi skal være realistiske i forhold til, hvad I/du kan. Det nytter ikke noget at give opgaver, som ikke kan udføres på grund af praktiske årsager. I terapien giver vi konkret rådgivning og brugbare redskaber.

Vi har tavshedspligt omkring alt, vi bliver fortalt i relations- og parterapien og i den individuelle terapi.

Sessioner i Hillerød, Roskilde, online og telefonisk.

Læs mere om priser og praktisk information her.

Anbefalinger
“Vi har været SÅ glade, for alle de guldkorn, Line Bassøe har givet os hen ad vejen!! De har helt sikket gjort vores forhold meget bedre og stærkere, og vores hverdag meget, meget bedre – også i forhold til Anna og hendes mor. Vi er Line meget taknemmelig og kommer helt sikkert igen med jævne mellemrum for at få afklaret diverse problematikker og for at pleje kærligheden.”
Kvinde 29 år og mand 34 år

Hos “Line Bassøe” er vi erfarne og certificerede parterapeuter, psykoterapeuter, selvværds- og skyggevejledere, sexologer, PREP/KIFF ledere mv.
Telefon 4078 3181
Vi har individuel terapi og parterapi samt relationsterapi i Hillerød/Nordsjælland samt online og telefoniske sessioner.

¨