PROFIL

♦♦♦ Sisse Lecanda ♦♦♦

Uddannet og certificeret relations- og parterapeut og har mange års erfaring som terapeut.

Sisse har både sessioner med par og individuelle, hvor temaerne fx kan være kommunikation, fastlåste roller og mønstre, konflikter som trækker ud, ubalance i seksualiteten, utroskab, jalousi, selvværd, tryghed i relationerne i stedet for tilbagetrækning og tavshed, opgivelse eller skænderier.

Sisse underviser også psykoterapeutstuderende i seksualitet, familieopstilling og psykopatologi på det psykoterapeutiske akademi NOAK.

Udover parterapeutuddannelsen, så har Sisse en række efteruddannelser fx i kognitiv terapi og i Familieopstilling (ISFO), og hun er pt i gang med en master i Familiesopstilling ved ID Academy. Sisse har desuden en uddannelse med fokus på seksualitet, bevidsthed og connection samt en række kortere uddannelser og diverse kurser gennem årene.

Sisse er gift og har tre børn, hvoraf et stadig bor hjemme.

Skriv til Sisse på sisse@linebassoe.dk. Du kan online booke en tid hos Sisse her. Tryk her.

Både Sisse og Line har årevis af erfaring med det terapeutiske arbejde. Det mærker man virkelig. De er vant til at arbejde med mennesker og vant til at tale om udfordringer, som du ikke har lyst til at diskutere med hvem som helst.  

♦♦♦ Line Bassøe ♦♦♦

Certificeret psykoterapeut samt certificeret sexolog og relations- og parterapeut med egen klinik de sidste 12 år. Arbejder fuld tid med klienter.

Udover sexolog og parterapeutuddannelsen er Line desuden certificeret PREP leder og KIFF-leder via Center for Familieudvikling samt certificeret Relationspraktiker fra Family-Lab, og hun har en lang række kurser/uddannelser lige fra metakognitiv terapi og kognitiv terapi til de mere temaorienterede kurser/uddannelser som “Narcissisme, behandling, terapi og pårørende” til kurser om seksualitet, kommunikation, konflikthåndtering samt diverse workshops.

Line er censor på “Sexologuddannelsen” og på “Parterapeutuddannelsen” og underviser desuden på Sexologuddannelsen og Parterapeutuddannelsen i terapeutisk praksis og i temaerne omkring sammenbragte familier, kommunikation og skilsmisser.

Hun afholder forløb og workshops for kommende/nuværende terapeuter og sexologer, som gerne vil være endnu mere skarp på terapien og på det terapeutiske samspil mellem klienten og terapeuten. Ligeledes har hun også forløb og workshops for fx sammenbragte familier.

Line har selv to børn på 16 og 19 år og bor i en sammenbragt familie med sin mand Jakob, som har to voksne piger.

Line er forfatter til bogen Min sammenbragte familie – Valg, vilkår og værdier, og hun har tidligere været brevkasseskribent på “Alt om børn.dk” samt fast skribent på blogs, hvor hendes primære område var parterapi- og sexologområdet.

Skriv til Line på line@linebassoe.dk. Du kan online booke en tid hos Line her. Tryk her.

Vores klinik
Vores klinik er placeret skønt i SlotsArkaderne, trukket tilbage, så vi ligger meget anonymt og væk fra butikkerne.

♦♦♦ Mette Frank ♦♦♦

Certificeret børnegruppeleder fra Center for familieudvikling med fokus på børne- og ungdomsgrupper for børn i skilsmissefamilier og har rigtig gode erfaringer med disse grupper. Hun læser desuden en diplom i pædagogik og psykologi på UCC.

Mette tager ikke klienter. Hun har i stedet vores skilsmissebørnegrupper.

Mette er uddannet pædagog og har i mange år arbejdet som børnehaveklasseleder samt seksualunderviser og inklusionsvejleder, så hun er meget fortrolig omkring at arbejde sammen med børn og unge.

Hun er 49 år, gift og har to børn på 16 og 20.

Læs mere om skilsmissebørne-/ungegrupperne her

Skriv til Mette på mette@linebassoe.dk


BOOK DIN TID ONLINE


Vi har åbent alle hverdage og af og til om lørdagen
Som en af de ganske få klinikker, så arbejder vi fuldtid, og vi har derfor tider hver dag mellem ca. kl. 8 og ca. kl. 20. Weekendtider har vi også.

Vi arbejder udfra, at samtalen og eventuelle hjemmeopgaverne i parterapien /den individuelle terapi skal være realistiske i forhold til, hvad I/du kan. Det nytter ikke noget at give opgaver, som ikke kan udføres pga praktiske årsager. I terapien giver vi konkret rådgivning og brugbare redskaber.

Vi har tavshedspligt omkring alt, vi bliver fortalt i relations- og parterapien og i den individuelle terapi.

Læs mere om priser/kontakt her.

Anbefalinger
“Vi har været SÅ glade, for alle de guldkorn, Line Bassøe har givet os hen ad vejen!! De har helt sikket gjort vores forhold meget bedre og stærkere, og vores hverdag meget, meget bedre – også i forhold til Anna og hendes mor. Vi er Line meget taknemmelig og kommer helt sikkert igen med jævne mellemrum for at få afklaret diverse problematikker og for at pleje kærligheden.”
Kvinde 29 år og mand 34 år

Hos “Line Bassøe” – Certificerede sexologer – Certificerede terapeuter – Certificeret PREP/KIFF Leder – MV
Telefon 4078 3181
Individuel terapi og parterapi samt relationsterapi i Hillerød/Nordsjælland

¨