PROFIL

Hos “Line Bassøe” er vi følgende parterapeuter, sexologer mv, som har par og individuelle i terapi:
Sefika, Britt og Line.

Læs mere om os hver især her:

BOOK DIN TID ONLINE

♦♦♦ Sefika Kocak er uddannet terapeut og sexolog. Sefika tilbyder terapi, rådgivning og vejledning til par, singler, kvinder og mænd.

Hvad enten du kommer alene, eller har din partner med, hjælper Sefika dig med få en bevidsthed om de mønstre og roller, der er i parforholdet, som præger kommunikation, seksualitet, og relationer. Det kan være I har mange konflikter, manglende lyst, måske har der været utroskab eller jalousien fylder. Måske du/I reagerer mere end I kommunikerer? Sefika kan give jer redskaber til, at I får en bedre kommunikation, så I slipper for at reagere ved enten at I trækker jer eller ved at I optrapper konflikterne til skænderier mv.

Sefika er narrativ familieterapeut og vejleder i forhold til udfordringer i parforholdet og hos den individuelle. Sefika har, ud over dansk talende, også engelsk talende klienter. 

Sefika arbejder også som mentor for eleverne på Joan Ørtings uddannelser, som er ved at uddanne sig til sexologer eller parterapeuter. Herigennem holder hun sig opdateret inden for det sidste nye faglige og modtager løbende supervision/egenterapi. Sefika deltager desuden jævnligt i relaterede kurser/uddannelser. 

Sefika er 40 år, gift med Anders og har tvillingedøtre på 15 år.

Skriv til Sefika på Sefika@linebassoe.dk

♦♦♦ Line Bassøe er uddannet sexolog og relations- og parterapeut og er vant til at arbejde med mennesker og vant til at tale om udfordringer, som du ikke har lyst til at diskutere med hvem som helst. Hun hjælper dig til at finde ud af, hvorvidt du kan og vil ændre din situation, hvordan du kan gøre det, eller om du skal og kan acceptere situationen. Line er desuden certificeret PREP leder og KIFF-leder via Center for Familieudvikling samt certificeret Relationspraktiker fra Family-Lab.

Line tilbyder individuel-, relations- og parterapi i Hillerød.

Line er chefmentor på Sexologuddannelsen og Relation- og Parterapeutuddannelsen, og hun afholder desuden optagelsessamtaler mv. til begge uddannelser for Joan Ørting ApS. Hun er censor på “Sexologuddannelsen” samt censor på “Relation- og Parterapeutuddannelsen”. Da hun har den tætte forbindelse til Relations- og Parterapeutuddannelsen og Sexologuddannelsen, så uddanner hun sig naturligvis hele tiden, og modtager og give supervision/egneterapi. Line underviser desuden på Sexologuddannelsen, på Parterapeutuddannelsen og på Selvværdsvejlederuddannelsen i terapeutisk praksis og i temaerne omkring sammenbragte familier og skilsmisser mv.

Line har selv to børn på 14 og 16 år og bor i en sammenbragt familie med sin mand Jakob, som har to voksne piger.

Hun har tidligere været brevkasseskribent på “Alt om børn.dk”, hvor hendes primære område var parterapi- og sexologområdet.

Skriv til Line på line@linebassoe.dk

♦♦♦ Britt Priskorn er uddannet kognitiv familie- og parterapeut. Hun er 50 år, gift og lever i en familie med dine, mine og vores børn. Britt har stor interesse for og erfaring med de udfordringer, der kan være, når man lever i en kernefamilie, og når man er en sammenbragt familie.

Britt er også uddannet selvværdsvejleder og har gennem sin uddannelse og i sit arbejde med klienter lært en masse gode øvelser og redskaber, som kan være en stor hjælp, hvis man kæmper med lavt selvværd. Læs mere om selvværdsterapi her.

Hun har par og individuelle i terapi.

Britt modtager jævnligt supervision/egenterapi og deltager ligeledes løbende i kurser og uddannelser.

Skriv til Britt på britt@linebassoe.dk

♦♦♦ Mette Frank er certificeret børnegruppeleder fra Center for familieudvikling med fokus på børne- og ungdomsgrupper for børn i skilsmissefamilier og har rigtig gode erfaringer med disse grupper. Hun læser desuden en diplom i pædagogik og psykologi på UCC.

Mette tager ikke klienter. Hun har i stedet vores skilsmissebørngrupper.

Mette er uddannet pædagog og har i mange år arbejdet som børnehaveklasseleder samt seksualunderviser og inklusionsvejleder, så hun er meget fortrolig omkring at arbejde sammen med børn og unge.

Hun er 45 år, gift og har to børn på 12 og 16.

Læs mere om skilsmissebørne-/ungegrupperne her

Skriv til Mette på mette@linebassoe.dk


BOOK DIN TID ONLINE


Vi har åbent alle hverdage og de fleste lørdage
Som en af de ganske få klinikker, så arbejder vi fuldtid, og vi har derfor tider hver dag mellem ca. kl. 8 og ca. kl. 19/20. Weekendtider har vi også.

Vi arbejder udfra, at samtalen og eventuelle hjemmeopgaverne i parterapien /den individuelle terapi skal være realistiske i forhold til, hvad I/du kan. Det nytter ikke noget at give opgaver, som ikke kan udføres pga praktiske årsager. I terapien giver vi konkret rådgivning og brugbare redskaber.

Vi har tavshedspligt omkring alt, vi bliver fortalt i relations- og parterapien og i den individuelle terapi.

Læs mere om priser/kontakt her.

Anbefaling
“Vi har været SÅ glade, for alle de guldkorn, Line Bassøe har givet os hen ad vejen!! De har helt sikket gjort vores forhold meget bedre og stærkere, og vores hverdag meget, meget bedre – også i forhold til Anna og hendes mor. Vi er Line meget taknemmelig og kommer helt sikkert igen med jævne mellemrum for at få afklaret diverse problematikker og for at pleje kærligheden.”
Kvinde 29 år og mand 34 år

Hos “Line Bassøe” – Certificerede sexologer – Certificerede terapeuter – Certificeret PREP/KIFF Leder – MV
Telefon 4078 3181
Individuel terapi og parterapi samt relationsterapi i Hillerød/Nordsjælland

¨