PROFIL

Læs mere om os hver især her:

BOOK DIN TID ONLINE

♦♦♦ Helene Morsing er certificeret parterapeut, 50 år og bor sammen med sin kæreste Robert. Hun har en søn og to bonusbørn.

Helene laver individuel-, relation og parterapi, og hun modtager jævnligt supervision/egenterapi og deltager ligeledes løbende i kurser og uddannelser.

Helene har deltaget på uddannelser og seminarer omkring anerkendende kommunikation og tilknytningsmønstre og er uddannet kognitiv coach, KRAP (Kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende pædagogik) og har taget en masterclass i parterapi.

Helene har desuden været plejefamilie i 12 år og har meget erfaren inden for diagnoser af børn, og hvad det medfører af udfordringer i forholdet.

Skriv til Helene på helene@linebassoe.dk. Du kan online booke Helene til individuel -, relations- og parterapi ved at trykke her.

♦♦♦ Line Bassøe er uddannet sexolog og relations- og parterapeut og er vant til at arbejde med mennesker og vant til at tale om udfordringer, som du ikke har lyst til at diskutere med hvem som helst. Hun hjælper dig til at finde ud af, hvorvidt du kan og vil ændre din situation, hvordan du kan gøre det, eller om du skal og kan acceptere situationen. Line er desuden blandt andet certificeret PREP leder og KIFF-leder via Center for Familieudvikling samt certificeret Relationspraktiker fra Family-Lab.

Line tilbyder individuel-, relations- og parterapi.

Line er censor på “Sexologuddannelsen” og på “Relation- og Parterapeutuddannelsen”. og  underviser desuden på Sexologuddannelsen og Parterapeutuddannelsen (Grundforløb og Master Class) i terapeutisk praksis og i temaerne omkring sammenbragte familier og skilsmisser mv.

Hun afholder desuden forløb og workshops for kommende/nuværende terapeuter og sexologer, som gerne vil være endnu mere skarp på terapien, klienten og terapeuten.

Line har selv to børn på 16 og 18 år og bor i en sammenbragt familie med sin mand Jakob, som har to voksne piger.

Hun har tidligere været brevkasseskribent på “Alt om børn.dk” samt fast skribent på blogs, hvor hendes primære område var parterapi- og sexologområdet.

Skriv til Line på line@linebassoe.dk. Du kan online booke en tid hos Line her. Tryk her.

♦♦♦ Mette Frank er certificeret børnegruppeleder fra Center for familieudvikling med fokus på børne- og ungdomsgrupper for børn i skilsmissefamilier og har rigtig gode erfaringer med disse grupper. Hun læser desuden en diplom i pædagogik og psykologi på UCC.

Mette tager ikke klienter. Hun har i stedet vores skilsmissebørngrupper.

Mette er uddannet pædagog og har i mange år arbejdet som børnehaveklasseleder samt seksualunderviser og inklusionsvejleder, så hun er meget fortrolig omkring at arbejde sammen med børn og unge.

Hun er 49 år, gift og har to børn på 16 og 20.

Læs mere om skilsmissebørne-/ungegrupperne her

Skriv til Mette på mette@linebassoe.dk


BOOK DIN TID ONLINE


Vi har åbent alle hverdage og de fleste lørdage
Som en af de ganske få klinikker, så arbejder vi fuldtid, og vi har derfor tider hver dag mellem ca. kl. 8 og ca. kl. 19/20. Weekendtider har vi også.

Vi arbejder udfra, at samtalen og eventuelle hjemmeopgaverne i parterapien /den individuelle terapi skal være realistiske i forhold til, hvad I/du kan. Det nytter ikke noget at give opgaver, som ikke kan udføres pga praktiske årsager. I terapien giver vi konkret rådgivning og brugbare redskaber.

Vi har tavshedspligt omkring alt, vi bliver fortalt i relations- og parterapien og i den individuelle terapi.

Læs mere om priser/kontakt her.

Anbefaling
“Vi har været SÅ glade, for alle de guldkorn, Line Bassøe har givet os hen ad vejen!! De har helt sikket gjort vores forhold meget bedre og stærkere, og vores hverdag meget, meget bedre – også i forhold til Anna og hendes mor. Vi er Line meget taknemmelig og kommer helt sikkert igen med jævne mellemrum for at få afklaret diverse problematikker og for at pleje kærligheden.”
Kvinde 29 år og mand 34 år

Hos “Line Bassøe” – Certificerede sexologer – Certificerede terapeuter – Certificeret PREP/KIFF Leder – MV
Telefon 4078 3181
Individuel terapi og parterapi samt relationsterapi i Hillerød/Nordsjælland

¨