PROFIL

Hos “Line Bassøe” er vi følgende terapeuter:

Britt Priskorn er uddannet kognitiv familie- og parterapeut. Hun er 49 år, gift og lever i en familie med dine, mine og vores børn. Britt har stor interesse og erfaring med de udfordringer, der kan være, når man lever i en kernefamilie, og når man er en sammenbragt familie.

Britt er også uddannet selvværdsvejleder og har gennem sin uddannelse og i sit arbejde med klienter lært en masse gode øvelser og redskaber, som kan være en stor hjælp, hvis man kæmper med lavt selvværd. Læs mere om selvværdsterapi her.

Hun har par og individuelle i terapi og har tider i hverdagene samt weekender. Britt tager klienter i Hillerød.

Britt modtager jævnligt supervision og deltager ligeledes løbende i kurser og uddannelser.

Line Bassøe er uddannet sexolog og relations- og parterapeut og er vant til at arbejde med mennesker og vant til at tale om udfordringer, som du ikke har lyst til at diskutere med hvem som helst. Hun hjælper dig til at finde ud af, hvorvidt du kan og vil ændre din situation, hvordan du kan gøre det, eller om du skal og kan acceptere situationen. Line er desuden certificeret PREP leder og KIFF-leder via Center for Familieudvikling samt certificeret Relationspraktiker fra Family-Lab.

Line tilbyder individuel- og parterapi i Hillerød.

Line er chefmentor på Sexologuddannelsen og Relation- og Parterapeutuddannelsen, og hun afholder desuden optagelsessamtaler mv. til begge uddannelser for Joan Ørting ApS. Hun er censor på “Sexologuddannelsen” samt censor på “Relation- og Parterapeutuddannelsen”. Da hun har den tætte forbindelse til Relations- og Parterapeutuddannelsen og Sexologuddannelsen, så uddanner hun sig naturligvis hele tiden, og modtager og give der ud over også supervision.

Line har selv to børn på 12 og 15 år og bor i en sammenbragt familie med sin mand, som har to større piger.

Hun er brevkasseskribent på “Alt om børn.dk”, hvor hendes primære område er parterapi- og sexologområdet.

 

Vi har åbent alle hverdage og de fleste lørdage
Som en af de ganske få klinikker, så arbejder vi fuldtid, og vi har derfor tider hver dag mellem ca. kl. 8 og ca. kl. 19/20. Weekendtider har vi også.

Vi arbejder udfra, at samtalen og eventuelle hjemmeopgaverne i parterapien /den individuelle terapi skal være realistiske i forhold til, hvad I/du kan. Det nytter ikke noget at give opgaver, som ikke kan udføres pga praktiske årsager. I terapien giver vi konkret rådgivning og brugbare redskaber.

Vi har tavshedspligt omkring alt, vi bliver fortalt i relations- og parterapien og i den individuelle terapi.

Læs mere om Priser/Kontakt her.

Anbefaling
“Vi har været SÅ glade, for alle de guldkorn, Line Bassøe har givet os hen ad vejen!! De har helt sikket gjort vores forhold meget bedre og stærkere, og vores hverdag meget, meget bedre – også i forhold til Anna og hendes mor. Vi er Line meget taknemmelig og kommer helt sikkert igen med jævne mellemrum for at få afklaret diverse problematikker og for at pleje kærligheden.”
Kvinde 29 år og mand 34 år

Hos “Line Bassøe” – Certificerede sexologer – Certificerede terapeuter – Certificeret PREP/KIFF Leder – MV
Telefon 4078 3181
Individuel terapi og parterapi samt relationsterapi i Hillerød/Nordsjælland

¨