Supervision over Zoom – Forløb

  • Posted on maj 1, 2020

Vi mødes seks gange over det næste år. Gruppen foregår ONLINE via ZOOM.

For sexologer og parterapeuter. Du er velkommen uanset om du er under uddannelse eller færdiguddannet.

Eftermiddagsgruppen: Vi starter kl. 17.00 og slutter kl. 19.00 hver gang.

Datoerne vil være følgende for eftermiddagsgruppen:
2. februar
13. april
8. juni
17. august
12. oktober
7. december

Når vi mødes, så tager vi udgangspunkt i jeres cases, tanker om klienter og terapi. Omdrejningspunktet er klienter, terapi og terapeuten. Måske har I klienter, og så kan I tage cases med, måske har I ikke klienter, men har nogle tanker omkring, hvad man kan gøre i forskellige situationer, måske har I specifikke temaer, som I gerne vil have jeg tager op. Jeg er åben for, hvad I kommer med. Ind i mellem vil der måske  også være træning i små grupper, hvis det giver mening i forhold til undervisningen/supervisionen.

Der er også mulighed for at netværke, alt efter hvad I har behov for: Måske savner I gode ideer til at starte grupper op, at få (flere) klienter, måske vil I gerne træne med en eller flere fra gruppen, hvad gør de andre, når de holder workshops mv.

Pris:

Det vil koste 200 kr. pr. gang. Prisen bliver altså i alt er 1.200 kr. for 12 timers supervision og netværk. Det bliver en fast gruppe, som følges hele vejen, derfor binder man sig til at betale for alle seks gange.

Faktureringen bliver således:

Første faktura: 600 kr. Betales inden den 1. januar 2021

Anden faktura: 600 kr. Betales inden den 1. maj 2021

Hvis du vil med, så send en mail til line@linebassoe.dk

Betalingsbetingelser ved workshops og kurser mv.
Der ydes 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på line@linebassoe.dk, og vi returnerer det indbetalte beløb. Sker der sygdom eller andet for mig, så rykkes datoen til en anden dag umiddelbart i forbindelse med de tidligere aftalte.

Melder du afbud til et kursus eller en workshop mv. mere end 30 dage før afholdelse, refunderer vi dig 50% af den indbetalte pris.
Ved afbud 30 dage eller mindre før afholdelse ydes ingen refusion.
Efter aftale vil du have mulighed for at overdrage din plads til en anden.