Over 12 års terapi-erfaring

  • Certificerede/eksaminerede parterapeuter, psykoterapeuter og sexologer
  • Sessioner i Hillerød og Roskilde, online og telefonisk
  • Individuel – og parterapi samt relationsterapi
  • Til private og til virksomheder
BOOK DIN TID ONLINE

Supervision/Undervisning for nye/under uddannelse – terapeuter/sexologer – Forløb

  • Posted on jun 19, 2018

Supervision/undervisning/netværk
For nye/under uddannelse – terapeuter/sexologer 

Der er pladser på heldags workshoppen lørdag den 1/6. Tryk og læs mere her

Datoerne:
Skriv, hvis du gerne vil med på næste forløb
Vi mødes fem hverdagsaftener. Hver gang er fra kl. 17.30 – 19.30 på Frederiksgade 1, 2. sal, 3400 Hillerød.

Hvem kan deltage og hvad laver vi:
Du kan deltage uanset, om du har klienter nu eller om du først skal have klienter senere.

Vi tager udgangspunkt i eventuelle klienter og i Jer hver især. Vi taler om og øver os i at blive gode terapeuter;
Hvad skal der til for, at vi bliver gode terapeuter,
Hvad hindrer os i forhold til, hvad vi selv har med i rygsækken,
Hvad er svært, og hvad skal vi være opmærksomme på.

Vi øver os i at bruge konkrete redskaber, former og metoder. Vi netværker, og jeg underviser fx omkring forskellen mellem at have par og individuelle i terapi, og hvad skal vi være opmærksomme på.

Hvornår og hvad gør man, hvis man føler, man er på overarbejde i terapien, hvordan får man en dybde i terapien, så det ikke bliver “Cafe-snak”, og hvordan afgrænser man sig selv som terapeut.

Lisa er med i Supervisionsgruppen, 2018. Hun skriver således om forløbet:
“Jeg har stor glæde af at være under Lines supervision, og får virkelig brugbar, konkret viden (og en masse noter) med hjem hver gang. Jeg lærer altid noget nyt, som jeg med det samme kan bruge i min egen praksis – det føles på en måde som at tage en lille efter-uddannelse.

 Der er plads til, at jeg kan komme og dele de udfordringer der fylder i min egen praksis, og Line har altid et kærligt og klogt input, der hjælper mig til at finde en god løsning. 
 
Line skaber et trygt og godt rum, hvor man åbent kan tale og stille spørgsmål – der er ingen fejlfinder-kultur hos hende, men en ligeværdig og åben dialog, som virkelig gør at jeg får det maksimale ud af at komme hos hende.”
 Lisa Björt, Parterapeut, www.lisabjort.dk

Pris:
2.500 kr. inkl. moms.
Jeg sender en faktura til dig, når jeg har modtaget din tilmelding på min mail line@linebassoe.dk
Depositum på 500 kr. betales ved tilmelding. Resten betales senest den XX 2019.

Det vil være en lille eksklusiv gruppe, så skriv endelig hurtigst muligt, hvis du vil sikre dig en plads.

Ken Jacobsen, sexologstud. og lærer, om Supervison hos Line Bassøe:
“Igennem det seneste halve år har jeg deltaget på Line Bassøes Supervisionshold.

Da jeg først så at Line tilbød undervisning i mindre grupper, var der ingen tvivl om, at jeg måtte deltage. I mine øjne er Line en yderst kompetent underviser, der altid møder velforberedt, og altid i en stemning, hvor der er plads, hvor alle kan blive lyttet til.

Den venlighed Line altid fremtræder med, gør det så let at anbefale hende som underviser med garanti for, at der bliver lært en masse på den bedste måde.”

Fie Kolding, under uddannelse til sexolog, om Supervisionen:
“Jeg er med i en af Lines Supervisionsgrupper. Her lærer vi en masse relevante ting, som ikke indgår i sexologuddannelsen, det er derfor et perfekt supplement til uddannelsen.

Vi fokusere på forskellige ting for at, føle sig endnu bedre rustet til at have klienter.

Forløbet giver dels indsigt i, hvordan man kan opdage mønstre og adfærd ved ens klienter, men giver også indsigt i, hvordan man selv er som terapeut.

Der bliver sat fokus på at, jeg udvikler mig som terapeut.

Jeg har derudover også haft stor glæde af at, kunne dele mine udfordringer som terapeut med både Line og de andre for holdet, det er altid dejligt at, kunne dele og hjælpe hinanden.”

Amanda, undervejs i uddannelse til terapeut skriver:

Supervision hos Line er et spændende forløb, hvor jeg som terapeut studerende får et fagligt og spændende indblik i klient-arbejdet baseret på Lines mange års erfaring, samt det giver mig mulighed for at arbejde mere koncentreret med min egen udvikling som terapeut.

Ydermere er det bare et  fantastisk supplement til sexologuddannelsen, hvor jeg som elev forholder mig til mange forskellige emner inde for faget, samt min egen personlige udvikling.

For mig, der gerne vil bruge uddannelsen til at arbejde som terapeut, er det et spændende supplementet med supervision, da det giver et større indblik i klient-arbejdet og stiller skarpere ind på metoder og processer. Ydermere er supervision også et forum hvor jeg som kommende ny terapeut har mulighed for at spare med andre nye terapeuter og lære en masse af den vidensdeling vi har samt den rådgivning Line byder ind med i forhold til de udfordring og emner der bliver taget op.

Det er virkelig spændende at høre fra andre hvad de føler sig udfordret af, og hvad der motivere dem samt hvad de brænder for i det terapeutiske arbejde. Jeg vil vil klart anbefale kommende eller nyuddannet terapeuter at tage et supervisionsforløb hos Line og få glæde og gav af hendes brede erfaringsgrundlag plus muligheden for at spare og kunne netværke med andre nye eller terapeut studerende.

Jeg er virkelig glad for at være i forløbet, og jeg føler mig meget indspireret og at jeg nu har flere konkrete værktøjer at arbejde med i forhold til klienter og jeg selv som terapeut.

Det bedste anbefalinger fra Amanda

 

Betalingsbetingelser ved workshops og kurser mv.
Der ydes 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på line@linebassoe.dk, og vi returnerer det indbetalte beløb.

Melder du afbud til et kursus eller en workshop mv. mere end 30 dage før afholdelse, refunderer vi dig 50% af den indbetalte pris. 
Ved afbud 30 dage eller mindre før afholdelse ydes ingen refusion.
 Efter aftale vil du have mulighed for at overdrage din plads til en anden.