Over 15 års terapi-erfaring

 • Certificerede/eksaminerede parterapeuter, psykoterapeuter og sexologer
 • Sessioner i Hillerød og Roskilde, online og telefonisk
 • Individuel – og parterapi samt relationsterapi
 • Til private og til virksomheder
BOOK DIN TID ONLINE

Eksklusiv gruppe af kvinder fra sammenbragte familier

 • Posted on apr 10, 2018

Bliv verdensmester i din sammenbragte familie
– En eksklusiv gruppe for kvinder i sammenbragte familier, der mødes online

 Send en mail til line@linebassoe.dk, hvis du vil med næste gang.

Vil du med?

Du får mulighed for at:

♥ blive mere tydelig i din kommunikation og lære at sætte dine egne grænser på en god måde.

♥ være åben og ærlig sammen med andre kvinder.

♥ blive mere bevist om din egen rolle, hvilket vil gøre det lettere for dig at være i en sammenbragt familie.

♥ lave din helt egen drejebog, som passer til din sammenbragte familie, så du ikke behøves at bruge den gamle drejebog fra kernefamilien, som tilsyneladende ikke fungerer.

♥ få ro og slippe for reaktioner, som spiser af relationerne.

Gruppen er ledet af par- og relationsterapeut og PREP/KIFF-leder Line Bassøe.

“Jeg har tidligere lavet workshops for par fra den sammenbragte familie samt grupper af kvinder fra sammenbragte familier med succes. Jeg har desuden dagligt par og individuelle i terapi, som kommer med udfordringer i den sammenbragte familie.”

Vi mødes fire gange online.
Hver gang er vi sammen i to timer.
I alt er vi sammen 8 timer.

Datoer:
Kommer inden længe. Skriv, hvis du vil med i næste gruppe.

Pris:

Prisen er 2.000 kr. for 8 timer.

Betalingen forfalder ved tilmelding, hvis du betaler det hele på en gang.
Der er mulighed for at dele betalingen op i to rater, første rate forfalder ved tilmelding og anden rate forfalder  en måned inden start. Der er et tillæg på 125 kr., hvis du ønsker at dele betalingen op i to rater.

Datoer:

Tidspunkt: Fra 17.00-19.00.

Skriv en mail til  line@linebassoe.dk, hvis du vil være med.

Du er meget velkommen til at skrive til line@linebassoe.dk eller ringe, hvis du har spørgsmål .

Anbefaling fra Tina:

“Kære Line
Hermed min varmeste anbefaling af din gruppe for ‘Kvinder i sammenbragte familier’.

Min sammenbragte familie består af to voksne og mine to børn, som vi har i en 12/2-ordning. Min kæreste har ingen børn.

Jeg tilmeldte mig denne gruppe med en god portion nysgerrighed, da jeg havde brug for en terapeutisk tilgang til nogle af de frustrationer, jeg stødte på i min hverdag i en sammenbragt familie. Derudover var jeg meget interesseret i ligesindede, hvor man netop kunne spejle sig i de genkendelige udfordringer, som der er.
Jeg har fuldt ud fået det, som jeg havde håbet på – og mere til!
Med konkrete værktøjer og inspirerende samtaler har jeg fået en større indsigt i at kunne håndtere hverdagen, og det er tydeligt, at det har bidraget til positiv udvikling herhjemme. Jeg har inddraget min kæreste i alle de spændende opgaver og udfordringer, som du har givet til gruppen, og det har afstedkommet rigtig mange fine samtaler og større forståelse for hinandens synspunkter. Jeg vil specielt tage begreberne; kerneværdierne, alvorlighedsbarometeret, oversamarbejdet, drejebogen og relationsarbejdet med mig, da det var yderst brugbart og noget af en øjenåbner for mig!
Samtidig vil jeg også tage din skønne, ligefremme, men også omsorgsfulde tilgang med mig. Det er rigtig givtigt ikke altid at få ret i sine antagelser, men at blive stillet de rigtige spørgsmål, så man kan reflektere og blive mødt i dette.
Sidst, men bestemt ikke mindst, så har det været en særlig god oplevelse at dele forløbet med andre ligesindede kvinder. Vores familiekonstellationer er vidt forskellige og det har været så befriende at opleve både det genkendelige, men også det som er så anderledes end ens egen familie. Ingen sammenbragte familier er ens! 🙂 Der har været stor støtte og opbakning i gruppen, men heldigvis også gode konstruktive spørgsmål og samtaler, så man lige netop kan se tingene fra en anden side!:-)
Tusind tak for en fantastisk gruppe og et inspirerende givtigt forløb!
Jeg glæder mig rigtig meget til del 2!
Rigtig god sommer☀️
Kærlig hilsen
Tina”

Anbefaling fra Gine:
“Jeg bor endnu ikke sammen med min kæreste og hans 2 børn så da jeg meldte mig til forløbet “ kvinder i sammenbragte familier” vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle forvente. Mit udgangspunkt var dog at jeg forhåbenligt ville blive lidt klogere og måske kunne komme nogle ting i forkøbet.

Selvom at vi i gruppen kom fra forskellig sammenbragte familier fik jeg utrolig meget ud af det. At dele, lytte og inspirere hinanden til forskellige måder at gribe ting an var guld værd ?
Line havde hver gang et emne med som vi skulle drøfte og jeg er blevet meget klogere på mine værdier og fået masser af værktøj til kommunikation. Efter stort set hver gang vi har mødtes, så har jeg inddraget kæresten og vi har efterfølgeren fået en masse gode snakke og blevet klogere på hinanden. Vi har stadig meget der skal snakkes igennem men nu har vi en masser værktøjer til at hjælpe os?
Tak til dig Line for dit nærværende og inspirerende væsen samt tak til de andre kvinder i gruppe ❤️
Jeg glæder mig til vi skal ses igen i det nye år.”

Anbefaling fra Maria B:

“Kære Line.
Tak for et super lærerigt, udfordrende, sjovt og hårdt kursus. Jeg deltog i gruppen af sammenbragte kvinder, da jeg sidder som bonusmor for 2 teenagepiger i 14/14 ordning. Mine egne unger er flyttet hjemmefra.

Vi har fået en masse inspiration og værktøjer – Vi lærte om vigtigheden af at finde sine helt værdier i livet og at blive bedre til at sætte grænser på en konstruktiv måde – vi er nødt til at elske vores egen tilværelse og os selv, førend vi kan lære at holde af andres børn. Vi lærte også det er ok at trække sig ind til sit eget fristed – bare man får kommunikeret det ud til familien på en måde, så man ikke skaber flere problemer ved at trække sig i lidt tid – nogle får en fantastisk flot have, andre får læst en masse bøger eller masser af frisk luft 🙂

Men det bedste af det hele er den befriende følelse af, at man i gruppen kan fortælle åbent og fortroligt om sin usikkerhed og frustrationer og sine ønsker til fremtiden, at man bliver hørt men ikke dømt. Og man lærer fra de andre. De var så seje.

Tak Line, for at give mig den mulighed. Den bedste anbefaling er vel nok at gruppen ønsker at forlænge kurset med en Del 2, nu kurset Del 1 egentlig er slut 🙂

Kh Maria B”

 

Spørgsmål og svar 

Hvorfor laver vi grupper for kvinder fra sammenbragte familier?

Vi oplever hver dag via vores klienter, at der er et kæmpe stort behov for at dele alt det svære, som en sammenbragt familie (også) er. Oftes deler vi de gode lette ting med hinanden, men at åbne op i en lille gruppe er utroligt givende, og de fleste er utrolig lettede bagefter, fordi der i disse grupper ikke er nogle, der dømmer hinanden.
Samtidig får man en række metoder til at få det lettere i den sammenbragte familie. Det er alt for hårdt at være i en sammenbragt familie, hvor hverdagen er præget af uløste konflikter, som gentages gang på gang samt en dårlig kommunikation omkring det, der betyder allermest.

Hvordan foregår det?

Vi mødes kl. 17.00 og taler om, hvad der er sket siden sidst, og hvordan det har fungeret hjemme i forhold til den nye bevidsthed og redskaber, som vi talte om sidste gang. Første gang vi mødes, starter vi med at høre, hvilken slags familie, vi hver især er i.

Undervejs tegner og fortæller jeg omkring mine erfaringer fra mine klienter og fra min egen sammenbragte familie.

Hvem er med?

Kvinder fra sammenbragte familier, som nægter at nøjes med en sammenbragt familie, der ikke fungerer optimalt.

Hvilke slags sammenbragte familier kommer kvinderne fra?

I nogle grupper har der været 7 forskellige familiekonstallationer. Der er plads til alle. Både dem med egne børn og dem, hvor kæresten har børn, samt dem der har fælles børn og dem, hvor alle har bragt børn med ind i familien m.v.

Hvad er det svære for en kvinde i en sammenbragt familie?

Jeg oplever, at mange kvinder fx. har en stor skamfølelse over ikke at elske hele det sammenbragte koncept med hans børn (“du viste jo han havde børn, da I blev kærester”), x-konen (Hende viste du jo også var til). Alle disse ting, som er rigtig svære at tale med veninderne om, især hvis de ikke selv er i en sammenbragt familie.
Der er brug for nye tanker og metoder, så det bliver lettere at være i den sammenbragte familier. Det kan fx. være omkring at sætte grænser, at være bevist om rollerne, at tale om de vigtige værdier og traditioner, eller om måden vi kommunikerer på til hinanden og til børnene.

SKRIV TIL line@linebassoe.dk, hvis du vil have en plads.

Hvad koster det, hvor tit mødes vi, og hvor foregår det henne?

Det koster 2.000 kr.  Du får otte timers selvudvikling og netværk. Vi mødes på Zoom, som er et let tilgængeligt brugervenligt program.

Vi mødes fire gange. To timer hver gang.

Hvem leder gruppen?

Jeg, Line Bassøe, leder gruppen. Jeg er parterapeut, relationspraktiker, PREP-leder, KIFF-leder mv., og jeg har hver dag klienter fra sammenbragte familier i terapi. Der ud over så har jeg tidligere lavet grupper for kvinder fra sammenbragte familier og workshops for par fra sammenbragte familier. Jeg er i øvrigt også selv i en sammenbragt familie.

 

Betalingsbetingelser ved workshops og kurser mv.
Der ydes 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på line@linebassoe.dk, og vi returnerer det indbetalte beløb.

Melder du afbud til et kursus eller en workshop mv. mere end 30 dage før afholdelse, refunderer vi dig 50% af den indbetalte pris. 
Ved afbud 30 dage eller mindre før afholdelse ydes ingen refusion.
 Efter aftale vil du have mulighed for at overdrage din plads til en anden.

 • Alene i terapi Vil du gerne have større bevidsthed, bedre relationer og mere glæde?
 • Sammenbragte familier Få en mere stabil hverdag med en større indsigt i roller, værdier, kommunikation mv.
 • Par med børn Forældre laver det "vand", som børnene skal svømme i. Husk parforholdet.
 • Kommunikation & Sex Få en god hverdag med bedre kommunikation og sex.
 • Jalousi & Utroskab To ting, som kan fylde meget i parforholdet.
 • Terapi for unge Støtte til de svære udfordringer som fx identitet, angst og sociale færdigheder.
 • Skilsmisse Farvel til forholdet, goddag til den nye relation; At være gode forældre sammen.
 • Servicetjek Forebyggelse - Bevar det gode i forholdet og hos dig selv.