Kun for kvinder & Kun for mænd

  • Posted on maj 12, 2018

Kvinde
Har du svært ved at være glad i dagligdagen, fordi du har alt for mange ting om ørene. Skælder du børnene for meget ud. Er du træt af at lave sauce og synes du, at du er blevet lidt for tyk, efter du holdt op med at ryge, dyrke motion, eller efter du kom i et fast forhold?

Hvem har ansvaret for din lykke. Er det lige til. Hvorfor synes din mand, at alt fungerer fint, mens du har en følelse af, at alt er kaos, og livet er fyldt med praktiske gøremål og dårlig samvittighed?

Banker du dig selv oven i hovedet, fordi du burde være glad, du har jo alt? Eller mangler du ligeværd i dine relationer, så du har svært ved at sætte grænser i tide? Er du på overarbejde i dine relationer?

Måske er du bange for, at din mand en dag vil finde en anden kvinde, der er klogere, smukkere og sjovere, som du var en gang, hvis du fortsætter med at skælde ud over simple praktiske ting i hjemmet?

Der er rigtig mange kvinder, som kender til disse spørgsmål. Vi vil gerne hjælpe dig til, at du får en gladere hverdag og lettere relationer.

Hvordan får du hverdagen til at hænge sammen hjemme, når du også gerne vil være ansvarsfuld og dygtig på dit arbejde? Vil du gerne have nogle simple og gode redskaber til at få en hyggelig dagligdag, hvor der ind i mellem også er plads til spontane ting med din partner og din familie.

Vi har ofte kvinder i terapi, som vi hjælper med at få glæden tilbage i forholdet og i livet. Det behøves ikke at være en uoverskuelig ting at få et dejligt liv.

Mand
Har du svært ved at finde din berigtigelse i relationer, er det svært at lave en connection med din partner og dine børn? Føler du at dine omgivelser er utilfredse med dig – og oplever du ikke, at du selv lever op til dine egne forventninger?

Er sexen blevet rutinemæssig – og er det mere et fysisk behov for udløsning end det er begær og lidenskab? Måske er din rejsning ustabil, det er blevet svært at være nærværende, mange kræver noget af dig, som du ikke føler, du er i stand til at give.

Tænker du at dit liv er ude af dine hænder og er der mon en mindre krise undervejs for dig, måske er du allerede i en…

Havde du set dig selv som kongen, ridderen i dit ægteskab/forhold? Men er du i stedet blevet den halvsure mand, som skifter mellem at være hustyran og autoritær og et offer, som dårligt kan redde sig selv.

Måske er det lidt skarpt stillet op, måske føler du lige præcis det vi skrive – og muligvis har du det endnu værre… Uanset hvordan du har det, så er du meget velkommen hos os, så vi kan give dig nogle helt konkrete redskaber med i din værktøjskasse sammen med en bevidsthed, så du har mulighed for at ændre, tage stilling eller ved et bevidst valg blive præcis, hvor du er.

Alle disse (og en del andre) problematikker arbejder vi med i terapien, når vi har mænd i individuelle forløb. Nogle mænd kommer selv – og har forløbet alene, andre kæder det sammen med parterapi. Disse individuelle forløb er til mænd i forhold og til singlemænd.

BOOK DIN TID ONLINE

I terapien giver vi konkret rådgivning og brugbare redskaber.

Hos “Line Bassøe” – Certificerede sexologer – Certificerede terapeuter – Certificeret PREP/KIFF Leder – MV
Telefon 4078 3181
Individuel terapi og parterapi samt relationsterapi i Hillerød/Nordsjælland