Over 12 års terapi-erfaring

  • Certificerede/eksaminerede parterapeuter, psykoterapeuter og sexologer
  • Sessioner i Hillerød og Roskilde, online og telefonisk
  • Individuel – og parterapi samt relationsterapi
  • Til private og til virksomheder
BOOK DIN TID ONLINE

Anbefaling af bogen “Min sammenbragte familie”

  • Posted on dec 27, 2021

Et must read for alle sammenbragte familier

Min sammenbragte familie af Line Dau Bassøe er et must read for alle sammenbragte familier, hvis du spørger mig.

Kombinationen af udtalelser fra sammenbragte familier, faktuel viden, den nænsomme guidning med konkrete forslag, værktøjer, refleksions-øvelser og overvejelser gør ”Min sammenbragte familie” til en værdifuld drejebog for dig og din sammenbragte familie.

Jeg er meget begejstret for Lines tilgang, hun er, ganske som jeg selv, fortaler for, at et dejligt sammenbragt familieliv, er noget vi selv skaber gennem dialog og forståelse for os selv og hinanden.

Mennesker er forskellige – og hurra for det – derfor findes der heller ikke én opskrift på det gode familieliv i den sammenbragte familie. Bogen ”Min sammenbragte familie” er det tætteste, du kommer på en opskrift, fordi du via viden og værktøjer selv skaber det familieliv, der er vigtigt for dig og jer.

Min sammenbragte familie får mine varmeste anbefalinger – og har du ikke allerede købt den, vil jeg anbefale dig at gøre det.

Køb bogen hos fx  SAXOMuusmann eller hos Bog og Idé

Anbefalingen er skrevet af Janne Leth Førgaard, som har Ekstramor.dk

Læs mere om sammenbragte familier her