PRISER/KONTAKT

Book online med det samme lige her eller bestil tid på telefon 4078 3181 til parterapi eller individuel terapi. Telefonen er åbent fra kl 8.00-16.30. Ofte er telefonen også åbent ud over dette tidsrum. Hvis vi er optaget af klienter, så aftaler du blot en tid med vores sekretær. Du kan også sende en mail til os på info@linebassoe.dk

BOOK DIN TID ONLINE

Priser – Terapi hos Sisse
Individuel terapi – ca. 1 time – 900 kr.
Rabat ved individuel terapi: 4 gange til 3.200 kr. (SPAR 400 kr.)

Parterapi/relationsterapi – ca. 80 minutter – 1.300 kr.
Rabat ved parterapi: 4 gange til 4.700 kr. (SPAR 500 kr.)

Alle priser er inklusiv moms.

Priser – Terapi hos Line
Individuel terapi – ca. 1 time – 1.100 kr.
Rabat ved individuel terapi: 4 gange til 3.900 kr. (SPAR 500 kr.)

Parterapi/relationsterapi – ca. 80 minutter – 1.650 kr.
Rabat ved parterapi: 4 gange til 5.900 kr. (SPAR 700 kr.)

Alle priser er eksklusiv moms.  

“Der er meget erfaring samlet i denne klinik. Mange års arbejde med terapi og viden. Der kommer hurtigere en dybde, som man kan længes efter andre steder, hvor man kan føle, at samtalen fra hjemmet fortsætter i klinikken. Sådan er det ikke her. Der sker virkelig noget. Overblik, indsigt og dybde, det oplever man virkelig her”.

Se vores klinik, som ligger meget centralt og samtidigt meget anonymt. Tryk her.

Betalingsmuligheder
Betales beløbet via bankoverførsel, så skal beløbet indbetales senest to dage før terapiens start til vores konto i Danske Bank 3543 477 966 3620, der kan betales kontant eller med MobilePay til følgende numre.:

25 9 52 ved terapi hos Line.

37 1 36 ved terapi hos Sisse

Bemærk, at erhvervs-Mobilepay-numre kun har fem cifre.

Mentorforløb/Coachforløb
Vi tilbyder også forløb til nyopstartede terapeuter/sexologer samt til medarbejdere, chefer, projektledere, direktører med kollegaer/personale/medarbejdereansvar.
Forløb: Se priserne og læs mere via dette link

Terapi kan foregå over telefonen eller på Zoom
Terapi via Zoom/telefon/mail: Læs mere her 

Tider:
Vi har tider fra kl. 7.30 – kl. 20.00 hverdage samt tider i weekenden.

Adresse:
SlotsArkaderne 228, opgang B, plan 3, 3400 Hillerød. Du finder os inde i gården.

Er du i bil, så er det letteste at parkere i p-huset på hjørnet af Nordstensvej og Markedsstrædet. Parker på niveau 3 og gå over “broen”, så kommer du direkte ind i SlotsArkaderne på det niveau, hvor klinikken ligger. Fortsæt forbi vindeltrappen ud gennem glasdørene og buzz dig ud i gården ved første dør til højre. Der er skilte undervejs.

Nogle workshops/gruppeforløb afholdes på Rønnevangsalle 8, 3400 Hillerød.

Læs mere under “Online” omkring terapi pr. telefon eller via mail.

Afbud og rabat:
Senest inden kl. 14.00 dagen inden din/jeres aftalte terapi, ellers skal der betales den fulde pris. Der kan meldes afbud ved at ringe til 4078 3181 eller sende en mail til info@linebassoe.dk.

Pakkerabatten
Ved køb af “pakkerabat” med 4 gange terapi hos Linebassoe.dk, så skal alle 4 gange være aftalt og brugt indenfor et år. Beløbet tilbagebetales ikke, hverken inden der er gået et år eller efter. Efter et år bortfalder de resterende terapier.

I terapien giver vi også konkret rådgivning, vejledning og brugbare redskaber.

Betalingsbetingelser ved workshops og kurser mv.

Der ydes 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på line@linebassoe.dk, og vi returnerer det indbetalte beløb.

Melder du afbud til et kursus eller en workshop mv. mere end 30 dage før afholdelse, refunderer vi dig 50% af den indbetalte pris. 
Ved afbud 30 dage eller mindre før afholdelse ydes ingen refusion.
 Efter aftale vil du have mulighed for at overdrage din plads til en anden.

Vi har tavshedspligt omkring terapien, mails mv.

Tilbagebetaling
Ved tilbagebetaling trækkes der et administrationsgebyr på 250 kr.

GDPR

Nyhedsmails
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får vi din mailadresse. Denne mailadresse giver vi aldrig videre til andre. Vi sender dig ind imellem tips og tricks og nyt fra vores klinik, omkring vores arrangementer og fortæller dig om vores onlineprodukter. Du kan når som helst afmelde dig vores nyhedsbrev. Det gør du ved at trykke på ”afmeld” i bunden af vores nyhedsbreve. Vi sender mails via systemet Mailchimp.

Online produkter og rådgivning via mail
Når du køber onlineprodukter, så får vi dit navn, adresse og mail og dine betalingsoplysninger. Hvis du ønsker at vi skal slette dine oplysninger, så vil du ikke længere have adgang til produktet. Send en mail til info@linebassoe.dk, hvis vi skal slette dig i vores system. Vi anvender Simplero.com, som databehandler i forbindelse med online produkterne.

Dine oplysninger skal vi dog gemme i 5 år, da det er en del af lovgivningen at vi skal gemme disse til vores regnskab i 5 år.

Dette gælder også, hvis du har ønsket terapi/rådgivning via mail.

Mails
Mails og besvarelser af mails er ikke krypteret. Hvis du har brug for at skrive personlige oplysninger til os, så gør det i forbindelse med, at du booker en tid i vores online system, hvor der er plads til at skrive oplysninger i noten til bookningen.

Datasikkerhed – Klienter
Vi er altid meget opmærksomme på behandling og opbevaring af journaler. Vi gemmer disse i 5 år sikkert og fortroligt bag aflåste døre (3 stk´s for at være helt præcis samt i et aflåst arkivskab).

Vi bruger dine oplysninger til terapien, og vi gemmer, som skrevet journalerne i 5 år. Ønsker du at vi skal makulere journalerne inden 5 år, så bedes du kontakte os på info@linebassoe.dk.

Databehandlere
Vi anvender tredjeparter til behandling af:
Betalingsoplysninger: Dinero. Nyhedsbreve: Mailchimp, Mails: One.com og betaling: Danske Bank

Vi har databehandleraftaler med disse.

Vil du vide mere eller have slettet dine oplysninger
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Line Bassøe
SlotsArkaderne 228, opgang B, plan 3
3400 Hillerød

info@linebassoe.dk
Telefon 4078 3181

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personlige oplysninger, så kontakt Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København.

 

Hos “Line Bassøe” – Certificerede sexologer – Certificerede terapeuter – Certificeret PREP/KIFF Leder – MV
Telefon 4078 3181
Individuel terapi og parterapi samt relationsterapi i Hillerød/Nordsjælland

¨