Single

  • Posted on feb 11, 2018

Vi har selvfølgelig også singler i terapi. Nogle har tidligere været i forhold, andre har ikke haft et forhold før.

Lige som folk i parforhold, så kan temaerne være; selvværdsproblematikker, kommunikationsvanskeligheder, relationsudfordringer, manglende sexlyst, problemer med at rende ind i samme type kæreste/veninde/ven igen og igen; Gentagelser af mønstre, samme trættende rolle mv.

Måske vil du gerne være mere tydelig omkring dine værdier. Du mangler måske en tryg base, og måske har du svært ved at lave den selv og behøver hjælp til dette.

Hvordan har du det med at være single? Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke værdier du har, og hvilke kærester du kan lede efter og hvordan, hvis du ønsker det. Det er vigtigt, du kender dig selv først, det vil give dig et godt fundament.

Du tænker måske af og til, at du selv har lige så meget skylden for at det gik galt i sidste forhold. Måske skulle I prøve igen. Vi kan hjælpe dig med at nå til en afklaring på og en forståelse for, hvad du mon har lyst til.

Måske render du gang på gang ind i samme type, som ikke holder i længden. Du tænker, du endnu en gang er uheldig. Kom og få terapi omkring, hvorfor du bliver ved med at vælge samme problematiske kæreste, selv om du godt ved, at det er hårdt for dig.

I terapien giver vi konkret rådgivning og brugbare redskaber.

BOOK DIN TID ONLINE

Hos “Line Bassøe” – Certificerede sexologer – Certificerede terapeuter – Certificeret PREP/KIFF Leder – MV
Telefon 4078 3181
Individuel terapi og parterapi samt relationsterapi i Hillerød/Nordsjælland