PRISER/KONTAKT

Book online med det samme lige her eller bestil tid på telefon 4078 3181 til parterapi eller individuel terapi. Telefonen er åbent fra kl 8.00-16.30. Ofte er telefonen også åbent ud over dette tidsrum. Hvis vi er optaget af klienter, så aftaler du blot en tid med vores sekretær. Du kan også sende en mail til os på info@linebassoe.dk

BOOK DIN TID ONLINE

Priser:

Individuel terapi – ca. 1 time – 900 kr.
Rabat ved individuel terapi: 4 gange til 3.200 kr. (SPAR 400 kr.)

Parterapi/relationsterapi – ca. 80 minutter – 1.400 kr.
Rabat ved parterapi: 4 gange til 4.900 kr. (SPAR 700 kr.)

Alle priser er inklusiv moms.

Beløbet overføres senest to dage før terapiens start til vores konto i Danske Bank 3543 477 966 3620 eller betalt kontant, inden terapien starter.
Ønsker du at betale med MobilePay, så skal du indbetale til følgende numre:
Britts klienter: MobilePay 89884
Lines klienter: MobilePay 25952

Workshops, Supervisionsgrupper, gruppeforløb: MobilePay 40507

Onlineprodukter: MobilePay 901705

MobilePay til erhverv er 5 og 6 cifre, så der mangler ikke tal.

Mentorforløb: Se priserne via dette link

Terapi via Skype/telefon/mail: Læs mere her 

Tider:

Vi har tider fra kl. 8.00 – kl. 20.00 hverdage samt tider i weekenden.

Adresser:

Frederiksgade 1, 3400 Hillerød (Ring på dørtelefonen ved “Linebassoe.dk”).

Læs mere under “Online” omkring terapi pr. telefon eller via mail.

Køb onlineproduktet “Parret med børn – Husk forholdet”  og “Single – Nu eller fremover” – og få det i din mailbox med samme. Læs mere her.

Afbud og rabat:

Senest inden kl. 14.00 dagen inden din/jeres aftalte terapi, ellers skal der betales den fulde pris. Der kan meldes afbud ved at ringe til 4078 3181 eller sende en mail til info@linebassoe.dk.

Ved køb af “pakkerabat” med 4 gange terapi, så skal alle 4 gange være aftalt og brugt indenfor et år. Herefter bortfalder de resterende terapier. Beløbet tilbagebetales ikke.

I terapien giver vi også konkret rådgivning og brugbare redskaber.

Line Bassøe tilbyder desuden “Mentor-forløb” til nyopstartede behandlere og til ansatte, projektledere, mellemledere, direktører, chefer mv. Læs mere under mentor-forløb.

Betalingsbetingelser ved workshops og kurser mv.
Der ydes 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på line@linebassoe.dk, og vi returnerer det indbetalte beløb.

Melder du afbud til et kursus eller en workshop mv. mere end 30 dage før afholdelse, refunderer vi dig 50% af den indbetalte pris. 
Ved afbud 30 dage eller mindre før afholdelse ydes ingen refusion.
 Efter aftale vil du have mulighed for at overdrage din plads til en anden.

Vi har tavshedspligt omkring terapien, mails mv.

GDPR

Nyhedsmails
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får vi din mailadresse. Denne mailadresse giver vi aldrig videre til andre. Vi sender dig ind imellem tips og tricks og nyt fra vores klinik, omkring vores arrangementer og fortæller dig om vores onlineprodukter. Du kan når som helst afmelde dig vores nyhedsbrev. Det gør du ved at trykke på ”afmeld” i bunden af vores nyhedsbreve. Vi sender mails via systemet Mailchimp.

Online produkter og rådgivning via mail
Når du køber onlineprodukter, så får vi dit navn, adresse og mail og dine betalingsoplysninger. Hvis du ønsker at vi skal slette dine oplysninger, så vil du ikke længere have adgang til produktet. Send en mail til info@linebassoe.dk, hvis vi skal slette dig i vores system. Vi anvender Simplero.com, som databehandler i forbindelse med online produkterne.

Dine oplysninger skal vi dog gemme i 5 år, da det er en del af lovgivningen at vi skal gemme disse til vores regnskab i 5 år.

Dette gælder også, hvis du har ønsket terapi/rådgivning via mail.

Mails
Mails og besvarelser af mails er ikke krypteret. Hvis du har brug for at skrive personlige oplysninger til os, så gør det i forbindelse med, at du booker en tid i vores online system, hvor der er plads til at skrive oplysninger i noten til bookningen.

Datasikkerhed – Klienter
Vi er altid meget opmærksomme på behandling og opbevaring af journaler. Vi gemmer disse i 5 år sikkert og fortroligt bag aflåste døre (4 stk´s for at være helt præcis samt i et aflåst arkivskab).

Vi bruger dine oplysninger til terapien, og vi gemmer, som skrevet journalerne i 5 år. Ønsker du at vi skal makulere journalerne inden 5 år, så bedes du kontakte os på info@linebassoe.dk.

Databehandlere
Vi anvender tredjeparter til behandling af:
Betalingsoplysninger: Dinero , Online køb: Simplero , Nyhedsbreve: Mailchimp, Mails: One.com og Betaling: Danske Bank

Vi har databehandleraftaler med disse.

Vil du vide mere eller have slettet dine oplysninger
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Line Bassøe
Frederiksgade 1
3400 Hillerød

info@linebassoe.dk
Telefon 4078 3181

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personlige oplysninger, så kontakt Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København.

 

Hos “Line Bassøe” – Certificerede sexologer – Certificerede terapeuter – Certificeret PREP/KIFF Leder – MV
Telefon 4078 3181
Individuel terapi og parterapi samt relationsterapi i Hillerød/Nordsjælland

¨