Single – Online hjælp

Single – Nu eller fremover?

Online hjælp til singlen, som gerne vil have en større bevidsthed om sig selv og sine relationer

7 moduler tilsendt til din mailbox med det samme – og senest inden for 24 timer!

LIne_ipad_singler

Kurset er til dig, som:

– vil ud af konfliktfyldte relationer og ind i vedvarende gode relationer

– vil have en bevisthed omkring dårlige dårlige roller og mønstre 

– ikke vil gå på kompromis, hverken med sig selv eller forholdet

– Som er træt af at havne i de samme slags forhold gang efter gang.

 

Efter du har taget dette kursus, vil du:

– få lettere ved at være i relationer

– blive mere tydelig omkring, hvem du er, og hvad du gerne vil

– se forskelligheder som fordel

– blive mere klar over dine egne reaktioner og få mulighed for at ændre dem.

Kurset er bygget op over 7 moduler, hvilket vil sige, at du får alle modulerne med det samme, så du kan komme i gang nu. Dette gør, at du kan sidde i fred og ro hjemme, uden at du skal gå før fra arbejdet eller få børnene passet, fordi du skal afsted til en rådgiver eller terapeut.

Hvert modul har sit tema. Hvert modul vil give dig en bevidsthed omkring dine eventuelle tidligere/kommende forhold og omkring dig selv. Du får dels en bevidsthed omkring, hvad der tidligere er sket i dine forhold samt en bevidsthed omkring, hvad din proces skal være fremadrettet for dig.

Modulerne er lavet udfra, hvad parterapeut, PREP leder og sexolog Line Bassøe dagligt oplever i sin praksis med klienter, som er singler.

LAD MIG GÅ I GANG MED DET SAMME
Pris: 399 kr nu og her ! Overfør beløbet via MobilePay til 901705 og send en mail til info@linebassoe.dk

 

7 moduler med redskaber, metoder, audioer, opgavebeskrivelser og opgaveark

Modul 1: Værdier
At finde sine egne værdier giver en god forståelse for sig selv. Tit vil diskussioner netop have omdrejningspunkt i værdier, som ikke bliver anerkendt, forstået eller udført. Måske er vi ikke engang selv klar over, hvad vi arbejder for og kæmper for i livet og i forholdet.
Modulet indeholder en beskrivelse af værdiarbejdet, eksempler på hvordan man kan arbejde med sine værdier for at få en god forståelse, en lang lister fyldt med forslag til værdier og opgaveark lige til at udskrive. Modulet indeholder en beskrivelse af temaet, to sider med opgaver, en side med eksempler og fire sider med forslag til værdier.

Modul 2: Din rolle i relationer
I nogle relationer har man den samme rolle hver gang. I andre relationer kan rollerne skifte fra diskussion til diskussion, mens andre igen kan have tre forskellige roller i samme sætning. Hvordan er det med dig? Der er opgaveark til at udskrive, der er en lang audio, hvor jeg fortæller om, hvad jeg oplever hos mine klienter, og der er eksempler på roller. Modulet indeholder en side med beskrivelse af temaet samt eksempler og en audio på 12 minutter.

Modul 3: Reaktioner
Det er en god ide at blive klar over, hvordan du selv reagerer, dels når du er alene, og dels når du er i et parforhold. Du kan sagtens have alle fem, men du har formentlig en reaktion, som opstår hyppigere end andre. I dette modul er der en audio, beskrivelse af de fem reaktioner og 4 siders opgaveark til at printe ud eller læse på skærmen. Modulet indeholder en side med beskrivelse af reaktioner samt en audio på 10 minutter.

Modul 4: Aftaler og kontrakter 
Du ved inderst inde, hvad der skal til for at du får kærlighed fra dine relationer, og du gør dig umage. Desværre ser din partner, veninde eller nabo det ikke på samme måde, og du bliver ked af det, vred eller skuffet. Vi har disse aftaler og kontrakter med hjemmefra. Vi har dem med ud i alle vores relationer. Til dette modul er en audio, hvor du vil få en forståelse for, hvad der sket i dig, og hvordan en partner eller en anden relation let bliver til en statist i denne aftale. Modulet indeholder en side med beskrivelse af de aftaler og kontrakter, vi tager med os i vores relationer samt en audio på 19 minutter.

Modul 5: Forstå forskellen
Måske har du været i et forhold, hvor du var til sociale arrangementer, gæster og ferie med vennerne, mens din partner var til alene-aftener og kærestetid. Eller omvendt. I forhold er vi ofte ikke ens og det kan blive et problem, hvis man ikke har en forståelse for, hvad der ligger i begreberne at introvert og ekstrovert. Jeg fortæller i en audio, hvordan du kan leve godt i et parforhold, selv om I måske er meget forskellige. Modulet indeholder to siders introduktion til emnet samt en audio på 9 minutter.

Modul 6: Kærlighedssprog
Hvad er kærlighed for dig? Vi kan ikke forstå, hvorfor vores partner og andre relationer ikke bliver glad for ”kærlighedssproget”, som vi giver. Vi kan heller ikke forstå, hvorfor vores relationer ikke giver det samme igen. Få en god forståelse for de fem kærlighedssprog, og find ud af hvilket sprog du har. Der er 8 siders opgaveark med som nemt kan udskrives. Modulet indeholder to sider beskrivelse af, hvordan man bruger kærlighedssprog samt en beskrivelse af kærlighedssprogene samt et opgaveark på en side.

Modul 7: Hverdagsbomber og underliggende temaer

Vær helt ærlig overfor dig selv. Hvad tricker konflikterne i dig? Hvilken følelse kommer nemt op i dig? Er du mindre værd, føler du dig svigtet eller fravalgt eller er du utryg i en kæresterelation? Hvad kan andre relationer gøre ved dig? Du vil i dette modul blive bevist om, hvad der ligger neden under dagligdags konflikterne, så du lettere kan talesætte dem og anerkende dem. 5 siders arbejdsark på dette modul er klar til udskrivning, så du kan gå i gang. Modulet indeholder fem siders beskrivelse og opgaveark samt en audio på 12 minutter.

LIne_ipad_singler

Kort om Line Bassøe:

Uddannet og certificeret sexolog, PREP leder og parterapeut. Klinik i Hillerød og i Hellerup, hvor hun som en af de ganske få arbejder fuldtid med klienter. Hun er desuden knyttet til Joan Ørtings sexolog og parterapeutuddannelse som chefmentor, censor ved den skriftlige og mundtlige eksamen, hvilket gør at hun hele tiden arbejder med de nyeste redskaber og metoder. Line underviser desuden i terapeutisk praksis samt i temaer omkring blandt andet sammenbragte familier og skilsmisser.

Privat har Line to børn på 14 og 16 år og bor i en sammenbragt familie med sin mand, som har to piger.

Alt materiale i dette produkt: ©  CopyRight Line Bassøe – Materialet må ikke distribueres

¨