Sammenbragt familie – Online hjælp

Sammenbragt – Familie eller Fællesskab

E-bogen til den sammenbragte familie, som gerne vil have gode relationer

I får tilsendt 27 sider med det samme – og senest 24 timer efter vi har modtaget en mail på info@linebassoe.dk samt din overførsel på 950 kr. til vores konto i Danske Bank 3543 477 966 3620.

Kurset er til den samenbragte familie, som mangler redskaber til at få hele fællesskabet til at fungere.

Alt er mere sårbart i en sammenbragt familie, fordi de voksnes kærlighed skal bære rigtig meget. Derfor er det så vigtigt, at vi voksne er bevidste – om os selv og om vores relationer i den sammenbragte familie.

♥ Er du træt af, at I skændes omkring, hvordan jeres sammenbragte familie skal fungere?

♥ Er du træt af, at I mangler fællesskab og forventningsafstemninger?

♥ Mangler I en ”drejebog” at læne jer op af, nu når ”Kernefamiliens drejebog” ikke fungerer?

♥ Mangler I tydelighed omkring, hvad I hver især gerne vil have?

♥ Vil I gerne have ro og bevidsthed om jeres roller samt glade relationer hjemme hos jer?

♥ Vil I gerne blive bedre til at lytte og anerkende hinanden?

♥ Bliver i overvældet af temaer i den sammenbragte familie, som I ikke ved, hvad I skal gøre ved?

♥ Ville det nogle gange være meget nemmere at forlade biksen og være alene med dine børn?

E-bogen hjælper jer med at få det lettere i jeres sammenbragte familie.

Pris 950 kr.

Hver uge har jeg voksne fra mange sammenbragte familier i terapi, og jeg har samlet de bedste redskaber, udfra de problematikker, som jeg hører mine klienter har.

Disse redskaber har jeg lagt sammen til denne e-bog ”Sammenbragt – Familie eller Fællesskab”.

LIne_ipad_iphone_sammenbragt_nobg

I får føgende emner med redskaber, metoder, opgavebeskrivelser og opgaveark samt tre audioer 

⇒ Hvem er du?
 Hvilken rolle har du i jeres sammenbragte familie? Måske havde du en anden rolle, da du var sammen med din X? Og nu har du svært ved at finde din rolle i forhold til din kæreste, dennes børn og måske også i forhold til dine egne børn, fordi du nu kun ser dem hver anden uge. Find ud af, hvem du er i dette arrangement, så du kan være tydelig – både for børnene og din kæreste og for dig selv. Her er et refleksionsark og en side med beskrivelse af rollerne i den sammenbragte familie.

⇒ Kærlighedssprog 
Hvad er kærlighed for dig, og hvad er kærlighed for din partner? Vi kan ikke forstå, hvorfor vores partner ikke bliver glad for ”kærlighedssproget”, som vi giver. Vi kan heller ikke forstå, hvorfor vores partner ikke giver det samme igen. Få en god forståelse for de fem kærlighedssprog, og find ud af hvilket sprog i taler hver især. Der er et opgaveark med som nemt kan udskrives. Find ud af, hvorfor det fx påvirker dig, når hun gør tjenester for sine børn, og hvorfor du savner at hans børn er meget inde på deres værelse. Emnet indeholder beskrivelse af kærlighedssprog og arbejdet med dette samt opgaveark.

⇒ Konflikter
 Mange forhold har problemer med at kunne afslutte konflikter. Det kan være, at du tænker, at konflikten er afsluttet, mens din partner kan gå i dagevis og være sur. Få en bevidsthed omkring, hvorfor konflikterne trækker ud. Der er dels en beskrivelse af udfordringen omkring afslutningen og dels en opgave, som kan give jer en forståelse, så I kan arbejde videre og bruge dette i jeres hverdag. Opgavearket kan nemt udskrives. “Konflikter” indeholder beskrivelse af konflikter samt beskrivelser af måder at undskylde på samt opgaveark.

⇒ Butikken
 Når bølgerne går højt, så kan det være rigtig svært at bevare roen og den gode samtale, men hvad er det, der sker – og hvordan kan man undgå det, således at det ikke er husets værste humør som styrer hele husets humør. “Butikken” indeholder en sides beskrivelse af “Butikken” samt oplæg til reflektion.

⇒ Trekant i ubalance I nogle forhold har man den samme rolle hver gang. I andre forhold kan rollerne skifte fra diskussion til diskussion, mens andre igen kan have tre forskellige roller i samme sætning. Hvordan er det hos jer? Der er opgaveark til at udskrive sammen med en beskrivelse og en audio.

⇒ Værdier 
Hvilke grundværdier har I hver især? Når I får en bevidsthed omkring grundværdierne i forholdet, så har I en grundlæggende drejebog og et solidt fundament for jeres parforhold og for jeres sammenbragte familie. Hvad er vigtigt for jer hver især? “Værdier” indeholder en beskrivelse af værdiarbejdet, eksempler på hvordan man kan arbejde med sine værdier for at få en god forståelse, en lang lister fyldt med forslag til værdier og opgaveark lige til at udskrive. Der er opgaveark, forslag til værdier og beskrivelse af arbejdet omkring værdier.

⇒ Oplæg til snak 
Oplæg til tre vigtige snakke omkring xéns rolle i jeres liv, traditioner, ferie, kernefamilien som model for den sammenbragte familie og hvordan gamle rolle ikke nødvendigvis passer i jeres nye forhold. Emnet indeholder en side med oplæg til en vigtig samtale samt en side omkring, hvordan man kan “bruge” xérne, lidt ferie og traditioner i den sammenbragte familie og et oplæg til samtale omkring nye følelser og nye relationer.

⇒ Samtaler og diskussioner 
Om hvordan vi ofte sammenligner, og hvordan vi kan stoppe med det. Hvad og hvordan vi sammenligner samt hvordan vi let for kastet alt for mange bolde op i luften, som vi sjældent griber, og derfor havner vi med at køre i ring, når vi diskuterer.

⇒ Forskellen på introvert og ekstrovert Om hvordan vi kan vende forskellighederne til en fordel.

Kort om Line Bassøe:
Uddannet og certificeret sexolog, PREP leder og parterapeut. Klinik i Hillerød, hvor hun som en af de ganske få arbejder fuldtid med klienter. Hun er desuden knyttet til Joan Ørtings sexolog og parterapeutuddannelse som chefmentor, censor ved den skriftlige og mundtlige eksamen, hvilket gør at hun hele tiden arbejder med de nyeste redskaber og metoder. Line underviser desuden på parterapeutuddannelsen i temaerne; Sammenbragte familier, terapeutisk praksis og skilsmisse-rådgivning.

Privat har Line to teenagebørn og bor i en sammenbragt familie med sin mand, som har to teenage store piger.

Alt materiale i dette produkt: ©  CopyRight Line Bassøe – Materialet må ikke distribueres

¨