Har du brug for en mentor?

  • Posted on aug 12, 2019

Har du brug for en mentor i forbindelse med opstart af eget firma som behandler/terapeut/sexolog mv?

Det kan også være, du har brug for en mentor i forbindelse med din relation til dit personale?

Du er det vigtigste redskab, når du arbejder med mennesker, derfor er det vigtig, at du har en god bevidsthed om dig. Det får du i mentorforløbene hos mig.

splash_line kopi

For at finde dit kerneprodukt, så skal du have en bevidsthed om dig selv.

Bliv relations-ekspert; For at have gode arbejdsrelationer, så skal du have en forståelse for dig. Med coaching, terapi, anerkendelse og bevidsthed om fortid og om, hvor du er lige nu og her, så finder vi en løsning, som er holdbar. Også i fremtiden.

Forløb for iværksættere mv

Jeg vil meget gerne hjælpe dig i din opstartsfase som behandler, sexolog, terapeut mv.

Et forløb vil typisk indeholde følgende:

→ Hvem er du – Herunder terapi og supervision

→ Hvordan kan og skal din forretning være?

→ Hvad er dit kerneprodukt?

→ Hjælp til udvikling af dine personlige redskaber.

Det er vigtigt, når man starter op selvstændigt, at du er autentisk. Det vil sige, at du ikke har en “rolle” som terapeut fx, men at du er terapeut og dig selv i ét.

Dette mentorforløb er lavet udfra, hvad jeg har erfaring med holder; Altså ikke blot en løsning. Ikke blot en snak udelukkende om fremtiden men et forløb, hvor vi kommer ind på din fortid, dig lige nu og her samt din fremtid. Derfor vil mentorforløbet være en blanding af terapi, redskaber, ideer og udvikling.

Dette forløb er en rigtig god opstart for dig, som er lidt i tvivl om, hvad der føles rigtig for dig og som måske mangler nogle konkrete redskaber i forbindelse med udviklingen.

Min erfaring har jeg dels fra gruppeforløb som mentor og dels for individuelle, som har ønsket at starte op som selvstændige behandlerer.

BOOK DIN TID ONLINE

Forløb for direktører/ledere/chefer med personaleansvar mv

Måske har du din egen virksomhed? Måske har du personaleansvar for en afdeling?

Jeg tilbyder sparring, terapi, coaching og supervision i ét i forhold til dine personalerelationer.

Jeg oplever, at der tit kan være en ubalance i mellem medarbejder og direktøren/afdelingslederen mv, og at coaching ikke altid er nok. Derfor tilbyder jeg et forløb, hvor kommunikation, konflikthåndtering og konkrete redskaber og metoder blandes med terapi, så vi kommer et spadestik dybere. Jeg har erfaring med, at når jeg blander coaching og terapi med konkret rådgivning, så er resultatet holdbart, fordi vi ikke bare arbejder for at finde en løsning, men i stedet arbejder for at finde en forståelse for, hvad der er i relationen for dig. Først når denne forståelse er det, så kan du udvikle dig.

Jeg har stor erfaring med at arbejde med relationer i alle afskygninger, hvilket vil være omdrejningspunktet i dette forløb.

Pris:
Et forløb på 4 x 1 time koster 4.500 kr. (ekskl. moms)

 

RABAT: Er du nyopstartet iværksætter eller drømmer du om at starte op selv på sigt, så er der en stor rabat:

Et forløb på 4 x 1 time koster 3.900 kr. (Inkl. moms)

BOOK DIN TID ONLINE

splash_line kopi

“Efter at jeg har fulgt Line Bassøe´s mentorforløb, er jeg blevet meget mere skarp på, hvem jeg er som person og hvordan jeg kunne tænke mig, at min forretning skal se ud.

Som uddannet terapeut mv har jeg naturligvis allerede arbejdet rigtig meget med min egen personlige udvikling, men ikke i forhold til at skulle starte egen virksomhed.
Hos Line har jeg fået konkrete forslag til, hvordan jeg kan promovere mig selv som terapeut samt hjælp til hjemmeside og Facebook.

Jeg har også nydt rigtig godt af Line´s store erfaring med at have klienter og har altid fået brugbare forslag og gode ideer til, hvordan jeg kan gribe forskellige situationer an.

Line videregiver gerne alle de tiltag, der har virket for hende og jeg har kunne plukke løs og samle min egen buket.

Endelig er jeg også blevet udfordret i forhold til mine egne tanker om mig selv, hvilket har hjulpet mig, til at finde lige præcis det jeg skal arbejde med.

Jeg kan på det varmeste anbefale Line´s mentor forløb.

Line´s kærlige og varme væsen, gør det hele til en rigtig dejlig og tryg proces – Tak for det.”