Single

  • Posted on feb 11, 2018

Hvordan har du det med at være single? Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke værdier du har, og hvilke kærester du kan lede efter og hvordan, hvis du ønsker det. Det er vigtigt, du kender dig selv først, det vil give dig et godt fundament. Herefter kan kæreste-søgningen gå i gang.

BOOK DIN TID ONLINE

Måske render du gang på gang ind i samme type, som ikke holder i længden. Du tænker, du endnu en gang er uheldig. Kom og få terapi omkring, hvorfor du bliver ved med at vælge samme problematiske kæreste, selv om du godt ved, at det er hårdt for dig.

Du tænker måske af og til, at du selv har lige så meget skylden for at det gik galt i sidste forhold. Måske skulle I prøve igen. Vi kan hjælpe dig med at nå til en afklaring på og en forståelse for, hvad du mon har lyst til.

Det kan også være, du er rigtig godt tilfreds med at være single. Du har et bredt singlenetværk, og du vil ikke bytte din personlige lykke for kærligheden. Selv om du er tilfreds med dit singleliv, så kan det være givende at vende livet med en terapeut, du er velkommen til at kontakte mig, så vi kan få en god snak, og du kan få nogle nye indsigter og nye udfordringer. I terapien giver vi konkret rådgivning og brugbare redskaber.

Hos “Line Bassøe” – Certificerede sexologer – Certificerede terapeuter – Certificeret PREP/KIFF Leder – MV
Telefon 4078 3181
Individuel terapi og parterapi samt relationsterapi i Hillerød/Nordsjælland