Kun for kvinder

  • Posted on maj 12, 2018

Har du svært ved at være glad i dagligdagen, fordi du har alt for mange ting om ørene. Skælder du børnene for meget ud. Er du træt af at lave sauce og synes du, at du er blevet lidt for tyk efter du holdt op med at ryge, dyrke motion, eller efter du kom i et fast forhold?

Hvem har ansvaret for din lykke. Er det lige til. Hvorfor synes din mand, at alt fungerer fint, mens du har en følelse af, at alt er kaos, og livet er fyldt med praktiske gøremål og dårlig samvittighed?

Banker du dig selv oven i hovedet, fordi du burde være glad, du har jo alt? Eller mangler du ligeværd i dine relationer, så du har svært ved at sætte grænser i tide? Er du på overarbejde i dine relationer?

Måske er du bange for, at din mand en dag vil finde en anden kvinde, der er klogere, smukkere og sjovere, som du var en gang, hvis du fortsætter med at skælde ud over simple praktiske ting i hjemmet?

Der er rigtig mange kvinder, som kender til disse spørgsmål. Vi vil gerne hjælpe dig til, at du får en gladere hverdag.

Hvordan får du hverdagen til at hænge sammen hjemme, når du også gerne vil være ansvarsfuld og dygtig på dit arbejde? Vil du gerne have nogle simple og gode redskaber til at få en hyggelig dagligdag, hvor der ind i mellem også er plads til spontane ting med din partner og din familie.

Vi har ofte kvinder i terapi, som vi hjælper med at få glæden tilbage i forholdet og i livet. Det behøves ikke at være en uoverskuelig ting at få et dejligt liv.

BOOK DIN TID ONLINE

I terapien giver vi konkret rådgivning og brugbare redskaber.

Du kan også deltage i vores efterårsforløb for kvinder; Kærlighed i Klinikken. Læs mere her 

Hos “Line Bassøe” – Certificerede sexologer – Certificerede terapeuter – Certificeret PREP/KIFF Leder – MV
Telefon 4078 3181
Individuel terapi og parterapi samt relationsterapi i Hillerød/Nordsjælland