ARRANGEMENTER

Firma eller private arrangementer 

Kontakt os: Ring 40783181/skriv til line@linebassoe.dk for nærmere aftale om pris, tid, sted mv.

Tilbagemelding fra Alectia/Teknologisk Institut
 – Foredrag for 60 bygningsmedarbejdere
Foredraget var klart en succes! Mange havde nok frygtet det kontroversielle emne…..men det var helt tydeligt at der var liv i øjnene på mændene hele den time du var på 🙂   Du gjorde det super godt med din rolige, sjove og ligefremme måde at servere budskaberne på. Det fungerede også godt, at du undervejs opsummerede på det ”lærte”. Jeg tog i øvrigt referat og sendte det med stor ros til dig, til projektchefen. Så, tak for oplevelsen 🙂
Cristina Ferretti Vilner
Senior Projektleder

Polterabend
Prisen afhænger af tid, sted og antal. Ring til os på 4078 3181 eller skriv info@linebassoe.dk, så taler vi om det. Prisen vil typisk være på ca. 2.000 kr. for en time.

Anbefaling:
Hej Line

1000 tak for dit foredrag i går – det satte klart mange tanker i gang. 
Jeg synes personligt, at det var rigtigt godt, at du tog noget så generelt som kommunikation, da det var noget, alle kunne relatere til. Det var også dejligt, at du kom med mange eksempler, så det var nemmere at forstå, hvad du talte om i teorien. 
Mange tak for det hele
Mvh Laila

Anbefalinger:

Fra Louise:
Jeg vil bare sige tak for i lørdags. Det var virkelig et super godt indslag du kom med. Alle var enige om at balancen mellem skæg og alvor var helt perfekt, og at du var meget engagerende og involverende i din underholdende form 🙂 Også rigtig fint at du formåede at gøre det personligt med de få informationer, du havde fået. Bruden var også rigtig glad for de ting, hun fik med. Hvis du har brug for en anbefaling, der uddyber det må du endelig sige til.

Fra Astrid:
Line Bassøe var et både underholdende og tankevækkende indslag. Hun formåede at give gode råd i en afslappet og munter tone og alle fik noget med sig, som kan bruges derhjemme. Derudover var hun toptjekket, og vi var meget trygge ved hende fra start til slut.

 

Mødregrupper
Foredraget om “Parret med børn – Hvor er forholdet”
– Et uhøjtidelig foredrag om parforholdet og kærligheden

Ring til os på 4078 3181 eller skriv info@linebassoe.dk, så vi kan aftale nærmere omkring tid, sted og pris. Både den “nybagte” familie og dem med lidt større børn, kan med fordel lytte med, når vi på en uhøjtidelig måde fortæller om parforholdet. Enten kommer I til os, eller også kommer vi hjem til jer, hvis det er nemmere.

 

Hos “Line Bassøe” – Certificerede sexologer – Certificerede terapeuter – Certificeret PREP/KIFF Leder – MV
Telefon 4078 3181
Individuel terapi og parterapi samt relationsterapi i Hillerød/Nordsjælland

 

¨