Anbefaling – Sammenbragt familie

  • Posted on dec 16, 2017

Forleden fik jeg denne skønne tilbagemelding fra Gine, som har været med i min gruppe af kvinder fra sammenbragte familier i efteråret 2017 – og hun fortsætter på “del 2” i starten af 2018.

“Jeg bor endnu ikke sammen med min kæreste og hans 2 børn så da jeg meldte mig til forløbet “ kvinder i sammenbragte familier” vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle forvente. Mit udgangspunkt var dog at jeg forhåbenligt ville blive lidt klogere og måske kunne komme nogle ting i forkøbet.
Selvom at vi i gruppen kom fra forskellig sammenbragte familier fik jeg utrolig meget ud af det. At dele, lytte og inspirere hinanden til forskellige måder at gribe ting an var guld værd 😃
Line havde hver gang et emne med som vi skulle drøfte og jeg er blevet meget klogere på mine værdier og fået masser af værktøj til kommunikation. Efter stort set hver samtale har jeg inddraget kæresten og vi har efterfølgeren fået en masse gode snakke og blevet klogere på hinanden. Vi har stadig meget der skal snakkes igennem men nu har vi en masser værktøjer til at hjælpe os😃
Tak til dig Line for dit nærværende og inspirerende væsen samt tak til de andre kvinder i gruppe ❤️  Jeg glæder mig til vi skal ses igen i det nye år.”